Funia 08.08.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Rzeczywiscie zmartwienie z tym odbiorem.Pozostaje napisać (parafrazujac Ani Mru Mru) "o kutwa" i liczyc na to, ze da sie załatwić. Ps. była ostatnio jakaś nowela do prawa budowlnego (której jakoś nie przestudiowałam), moze tam jest lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 08.08.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 Daj może linka albo sygnaturę tej noweli.Jest to dla nas dość drażliwe a w tej noweli miało być coś właśnie o odległościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 linka teraz Ci chyba nie znajdę, ale w dzisiejszej Rzeczpospolitej publikuja tekst ujednolicony (a jak oni ujednolicaja to na pewno jest ok.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 08.08.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2005 mam:http://isip.sejm.gov.pl/servlet/Search?todo=file&id=WDU19940890414&type=3&name=D19940414Lj.pdf dzięki za informację, już zaczynam czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 15.09.2005 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2005 witajcieMam pytanko do Niny i Barda, czy ta sama ekipa co budowała mury robiła ocieplenie i elewacje? PozdrawiamTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 16.09.2005 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2005 witajcie Mam pytanko do Niny i Barda, czy ta sama ekipa co budowała mury robiła ocieplenie i elewacje? Pozdrawiam Tamlin Nie. Ocieplenie zewnętrzne i elewację robili Ci od tynków wewnętrznych. Im trzeba było stać nad głową... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamlin 21.09.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Cześćmam kolejne pytankoW którym miejscu wypadły wam słupy podpierające więźbę? A może pamietacie czy wasza więźba jest jętkowa czy płatwiowo-kleszczowa? PzdrTamlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nina Mirgos 22.09.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Cześć mam kolejne pytanko W którym miejscu wypadły wam słupy podpierające więźbę? A może pamietacie czy wasza więźba jest jętkowa czy płatwiowo-kleszczowa? Pzdr Tamlin Że co? Jakie słupy? U nas żadnych słupów nie ma. I jaka ta więźba? Mówisz do blondynki... O to trzeba się Kramków zapytać, sami policzyli, dali rozpiskę co kupić, zrobili i działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts