Poko306 16.09.2014 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Chce zabezpieczyć przeciwwilgociowo i docieplić fundamenty. Odkopałem fundament . Okazało się że pionowa ściana fundamentowa jest nierówna, ma duże uskoki i ubytki .Nierówności są w przedziele 0.5 cm do 10-12 cm. Wyczyściłem i skułem wystające grudy betonu.Czym można to podrównać przed zabezpieczeniem przeciwilgociowym. Czy można użyć do tego cementu + piasek+ plastyfikator. Jeżeli tak to w jakich proporcjach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 16.09.2014 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 http://products.kerakoll.com/catalogo_dett.asp?idp=5901 tu nic nie musisz kombinować ...a pastyfikatora używasz aby zmniejszyć ilość wody zarobowej ...ilość wody do cementu powinna oscylować koło 0,3, pewnie trzeba będzie siatkę stalową... przy takich nierównościach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts