tomybb 16.09.2014 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 (edytowane) Witam,Potrzebuję roletę w kasecie przykręcić do ramy okna PCV, od razu mówię że nie chodzi mi o utratę gwarancji ponieważ okna dawno już jej nie posiadają, względy estetyczne także mi nie przeszkadzają. Do listew przyszybowych także nie mam możliwośći ich przykręcenia, taśma dwustronna również odpada - pytanie czy więc do ramy okna PCV można bez żadnych złych konsekwencji (nie wiem rozszczelnienia czy coś takiego) przykręcić kilka wkrętów?Dodam że okno jest nie otwieralne tzn. sama szyba w ramie. Edytowane 16 Września 2014 przez tomybb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 17.09.2014 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Jeśli musisz - przykręcaj. Chyba że masz inny pomysł? Tylko użyj minimalnie krótkich wkrętów, bo one przebijają komory w ramie sprwiając, że okno zrobi się w jakimś stopniu zimniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomybb 17.09.2014 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Czy minimalnie zimniejsze tzn. odczuwalne w ogóle w jakiś sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
okt 17.09.2014 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Czemu się nie da tylko do listwy przyszybowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts