mitch 16.09.2014 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2014 Hej, Szukam dobrego napędu do bramy przesuwnej. Brama 4 metry + przeciwwaga. Ciężaru nie znam, ale nie jest to jakiś wieloryb Czy napędy firmy Came są w porządku? Konkretnie model Came BX78 Strong do 800 kg. Ktoś może się podzielić informacjami? Czy może poszukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 17.09.2014 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Ja do takiej właśnie bramy mam FAAC 740. Działa już 5 rok bezawaryjnie. Żaden mróz ani śnieg mu nie przeszkadza - także mogę z czystym sumieniem polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
owczarek 30.09.2014 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2014 Ja do takiej właśnie bramy mam FAAC 740. Działa już 5 rok bezawaryjnie. Żaden mróz ani śnieg mu nie przeszkadza - także mogę z czystym sumieniem polecić Zgadzam się z przedmówcą. Automaty tej firmy są naprawdę dobrej jakości. W naszej firmie zakładamy je do bram i nie mamy reklamacji Pozdrawiam Krzysztof Krysiński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mitch 11.10.2014 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2014 A ja jednak zostanę przy Came. Faaca widziałem na obrazkach, albo przy bramach rozwiernych, nigdy przy przesuwnych. Came już kilka widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 12.10.2014 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 A ja jednak zostanę przy Came. Faaca widziałem na obrazkach, albo przy bramach rozwiernych, nigdy przy przesuwnych. Came już kilka widziałem. a to chyba ze tak. argument nie do przebicia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts