honer 17.09.2014 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam, Czy orientuje się ktoś gdzie w Warszawie mogę wypożyczyć szlifierkę do gipsu wraz z odkurzaczem? Potrzebowałbym taki zestaw dosłownie na parę dni/weekend. Pozdr.Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tuznajdziesz.pl 17.09.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Spróbuj tutaj. Do Warszawy też wypożyczają, nie wiem czy szlifierkę też, ale warto spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 28.09.2014 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Witam, Czy orientuje się ktoś gdzie w Warszawie mogę wypożyczyć szlifierkę do gipsu wraz z odkurzaczem? Potrzebowałbym taki zestaw dosłownie na parę dni/weekend. Pozdr. Paweł Czasem moja jest wolna. Napisz na priv na kiedy potrzebujesz (o ile jeszcze aktualne). Moze sie dogadamy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts