jambis 17.09.2014 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam, To mój pierwszy post na tym forum, więc mam nadzieję, że w dobre miejsce trafiłem z tematem. W zeszłą sobotę byłem obejrzeć moje mieszkanie, które będę odbierał na przełomie grudnia i stycznia. Wszystko cacy, oprócz jednej rzeczy. Nie podoba mi się to, co zobaczyłem na skosie na poddaszu. Wygląda to tak, że na płytę gk został nałożona duża ilość tynku (?), by coś wyrównać. Na dole skosu jest na zero, u góry zostały przykręcone paski płyty gk. Zdjęcia Będę wdzięczny za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambis 19.09.2014 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Deweloper nakazał wykonawcy zerwanie skosu i zrobienie od nowa, co zostało wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.09.2014 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 piękna fuszerka dobrze, że została naprawiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 19.09.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Deweloper nakazał wykonawcy zerwanie skosu i zrobienie od nowa, co zostało wykonane. a w zamian w gratisie porwana paroizolacja, i braki w welnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambis 19.09.2014 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 a w zamian w gratisie porwana paroizolacja, i braki w welnie? Można to sprawdzić, czy wyjdzie w praniu? 3 lata wystarczą? (tyle mam gwarancji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 19.09.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Można to sprawdzić, czy wyjdzie w praniu? 3 lata wystarczą? (tyle mam gwarancji). nie czekać bo mam gwarancję tylko drogi panie odbiory trzeba wykonywać skoro ten a nie inny dom jest budowany dla ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWBUD 19.09.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Witam, To mój pierwszy post na tym forum, więc mam nadzieję, że w dobre miejsce trafiłem z tematem. W zeszłą sobotę byłem obejrzeć moje mieszkanie, które będę odbierał na przełomie grudnia i stycznia. Wszystko cacy, oprócz jednej rzeczy. Nie podoba mi się to, co zobaczyłem na skosie na poddaszu. Wygląda to tak, że na płytę gk został nałożona duża ilość tynku (?), by coś wyrównać. Na dole skosu jest na zero, u góry zostały przykręcone paski płyty gk. Zdjęcia Będę wdzięczny za pomoc! Ale "piękna" partyzantka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambis 19.09.2014 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 nie czekać bo mam gwarancję tylko drogi panie odbiory trzeba wykonywać skoro ten a nie inny dom jest budowany dla ciebie. Czy ma Pan na myśli końcowy odbiór mieszkania (grudzień - styczeń)? O innych nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts