zbychu1992 17.09.2014 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Składniki: -200g tortellini -200g szynki -pomidor -ogórek -pół cebuli -pół papryki -trzy łyżki majonezu -dwie łyżki jogurtu naturalnego -sól, pieprz Przygotowanie: Tortellini należy ugotować według przepisu na opakowaniu. Pozostałe składniki kroimy w kostkę, dodajemy majonez, jogurt i dorzucamy ostudzone tortellini. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem i mamy gotową bardzo łatwą i szybką sałatkę. oryginalny przepis umieszczony tutaj za zgodą autora: http://przepisy-studenckie.blogspot.com/2014/08/saatka-tortellini.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.09.2014 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Nikt nic nie pisze to może ja.Jeśli tortellini robisz sam sałatka może być the best.Jeśli kupisz je w markecie będą bez smaku jak dla mnie bo nie przepadam za nimi. Synio katuje mnie czasami takimi makaronowymi wynalazkami i powiem ,że bardzo mi smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 24.09.2014 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 wygląda przepysznie! niestety nie potrafię robić tortellini, dlatego pewnie wykorzystam te marketowe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Booth28 29.12.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Wyglada to na prawde pysznie. Chyba sprobuje dzisiaj zrobic takie cudo kulinarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwona878 19.01.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2015 Zgadzam się! Wygląda apetycznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czubaks 04.03.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 ja od dawna jem podobna sałatkę z tortellini ze sklepu i jest super... makaron makaronowi nie równy jak to w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perse92 09.03.2015 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2015 Wypróbuje, lubię nowości i ten wygląd mnie zachęcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lwica000 07.02.2016 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2016 Ja dodaję do tej sałatki jeszcze jajko na twardo. Tortellini kupowane w markecie też może być dobre. Mnie np. smakuje takie, które trzeba tylko podgotować około 3 minuty, z kolei mrożone zupełnie nie ma smaku :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts