Lukaszek1987 17.09.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Witam, mam problem z usytuowaniem domu. Wiem, że sciana z oknem musi być odsunięta o 4m od granicy a bez okna o 3m. Ale co w przypadku, gdy działka nie jest prostokątem? Ważna będzie odległość a,b czy c? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 17.09.2014 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 (edytowane) a, d, e muszą zachować te odległości chyba, że w warunkach zabudowy będziesz miał jeszcze zwiększony odstęp w którymś z kierunków. Ja np. miałem: nieprzekraczalna linia zabudowy wyznaczona w załączniku, gdzie odsunięto mnie od drogi (granicy mojej działki) o 15m. Edytowane 17 Września 2014 przez tomekwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts