katzdw 17.09.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 musze pociagnac wentylacje do lazienki i chcialbym podlaczyc przy okazji ja tez z kuchnia. mam kanal w duzym pokoju przy kuchni ktora jest otwarta kuchnia. czy to wystarczy czy palaczyc ja z lazienka? w lazience bedzie wentylator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gentoonx 17.09.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 polska język, trudna język łącz i stosuj polskie znaki, bo prof. Miodek się w grobie przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katzdw 18.09.2014 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 To jest forum budowlane czy pisowni jezyka polskiego ? Jesli nie znasz odpowiedzi na Moj problem to lepiej wogole nie pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz Brzęczkowski 18.09.2014 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 To jest forum budowlane czy pisowni jezyka polskiego ? Jesli nie znasz odpowiedzi na Moj problem to lepiej wogole nie pisz Mocno wykształconych ludzi taka pisownia razi. O erudycji urażonego może świadczyć bo prof. Miodek się w grobie przewraca co wiedza, to wiedza! Co do Pana problemu... Najważniejszy w wentylacji jest ciągły nawiew do pokojów. Nadciśnienie rozwiąże wszystkie problemy. Poleciłbym wentylację plus. Wywiewy mechaniczne nie zapewniają wentylacji w pokojach a jeszcze grożą cofką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts