hollly 17.09.2014 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2014 Forumowicze,Podzielcie się uwagami dotyczącymi dachówką Brass Tegalit. Położyłam ją na dachu, mam jednak bardzo duże zastrzeżenia dotyczące jakości wykończenia jej dolnej krawędzi. Niestety, nie jest idealnie równa, krańce są jakby poszarpane. Rzuca się to niestety w oczy. Czy u Was jest podobnie, bo przyznam, że wcześniej tego nie widziałem ale jak przyjrzałem się teraz 2-3 nowym dachom z tą dachówką, to niestety tam ten efekt też występuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrystianMendog 15.05.2015 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Z tego co czytałem w innych wątkach/forach to braas ma dużo dobrych recenzji, no i nie trafiłem na usterkę opisaną przez Ciebie.Mogłabyś wrzucić zdjęcia dachu, a szczególnie krawędzi, o której mówisz.? Może to kwestia dobrego ułożenia dachówki? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtko55 18.05.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Ja szczerze powiem, że nie widziałem problemów z krawędzią, a nie daleko mnie sąsiedzi mają ją już chyba drugi rok. Dodatkowo na zdjęciach z prac dekarskich na forach również nic takiego nie widziałem i nic takiego nie wzróciło mojej uwagi, więc dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts