macjar 18.09.2014 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 WitamMam u siebie w domku zamontowany zestaw kotłowni Firmy Vaillant z modułem do sterowania podłogówką VR 61, chciałem dołożyć regulatory do sterowania temp w pomieszczeniach innej firmy Ferro Listwa do ogrzewania podłogowego FT6. Teraz mam problem jak podłączyć te listwę Ferro do modułu Vaillanta .Na schemacie Ferro jest zaznaczony gdzie podpiąć pompę od podłogówki, Na Vaillancie również jest odpowiednie miejsce w module. Oba module na zaciskach podłączeniowych pokazują napięcie.Czy jak podepnę pompę pod zaciski Vaillanta a potem pod zacisk Ferro to będzie to działać ?Prosze o pomocPozdrawiamMaciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
demo_user 06.10.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2014 Nie będzie. Musisz podłączyć pompę przez przekaźnik, inaczej coś spalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts