futrzak 18.09.2014 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 (edytowane) Witajcie, mam buduję dom z dachem płaskim.Na ocieplenie dachu płaskiego chcę dać 2x15 cm wełny + spadki.Czy spadki można zrobić ze styropianu twardego? Czyli mamy powiedzmy 15 cm wełny, spadki ze styropianu i 15 cm wełny?Czy też lepiej wszystko z wełny? Jak tak to dlaczego? Jakie rozwiązanie możecie polecić pod wełnę na strop monolityczny?Czy posmarować dyperbitem x 2 + folia (jaka?), na to wełna + papa (ile warstw papy? jaką papę polecacie?) PozdrawiamAF Edytowane 18 Września 2014 przez futrzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzak 20.09.2014 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Hej, nikt nie doradzi? Witajcie, mam buduję dom z dachem płaskim. Na ocieplenie dachu płaskiego chcę dać 2x15 cm wełny + spadki. Czy spadki można zrobić ze styropianu twardego? Czyli mamy powiedzmy 15 cm wełny, spadki ze styropianu i 15 cm wełny? Czy też lepiej wszystko z wełny? Jak tak to dlaczego? Jakie rozwiązanie możecie polecić pod wełnę na strop monolityczny? Czy posmarować dyperbitem x 2 + folia (jaka?), na to wełna + papa (ile warstw papy? jaką papę polecacie?) Pozdrawiam AF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts