99tomcat 22.01.2015 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Piękne te płytki podłogowe, aż mnie kusi dać je gdzieś więcej niż do łazienki(bo na podłogę do łazienki juzmam je na 99%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 22.01.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 Nooo naprawdę są super. Mam je w łazience, kuchni, przedpokoju i na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 22.01.2015 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2015 hejo - wyszło elegancko jak lubię szary, to chyba dałabym jednak białe płytki - bo łazienka jest malusia... ale to ja nad wanną nie mogą być same półki? muszą być drzwiczki? wydaje mi się to niepraktyczne bo będą ciągle uchlapane - jeszcze czarne szkło... chyba lepiej półki od dołu, 2-3 sztuki na kosmetyki kąpielowe a drzwiczki tylko wyżej na zapasy chemii nad kibelkiem ładniej jest bez szafki, ale jak Ci brakuje miejsca to trzeba by to przemyśleć... ale chyba będzie ciężko? powiedz mi co to za listewki przy lustrze??? wyglądają bardzo ładnie może i u mnie by dały radę zastąpić silikon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 23.01.2015 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 lukasz69karolina , też myślałam o białych płytkach, ale stwierdziliśmy, że skoro wszędzie w mieszkaniu mamy biało, to może łazienka będzie inna. I tak jest dobrze! Lustro maksymalnie ją powiększa i baaardzo się cieszę, że się na nie zdecydowałam, mimo że cały czas coś na nim widać - jakieś krople, zacieki itp., a poza tym w jednym miejscu jest porysowane, co przyprawia mnie o ból głowy :/ Gdyby nie lustro, to łazienka byłaby zwykłą małą klitką. A listewka wokół lustra jest z Praktikera - pod lustrem wygląda to fajnie, ale po bokach i z góry już niezbyt dobrze, ale to wina mojego wykonawcy. Jak ktoś dobrze Ci to zrobi, to będziesz zadowolona. Taką samą listewkę mam na obudowie wanny. No i jeszcze w jednym miejscu - na styku ściany skośnej - jak ją zobaczyłam, to nie mogłam się powstrzymać od płaczu... Ale teraz już jakoś się do tego przyzwyczajam, planuję zakryć ją lampkami cotton balls. Nad wanną właśnie na dole chcę zrobić jedną-dwie półki otwarte, a na górze już zamykane, ale nie wiem, z czego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 23.01.2015 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Marysia, fajnie wyszło Ja też mam drewnopodobne płytki, ale w połączeniu z białymi. A te szare to co za płytki? Jaki jest metraż łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 23.01.2015 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cieszę się, że Wam się podoba, bo przez łazienkę tyle się napłakałam, że hej. Mogłabym zrobić zbliżenia na te buble, które zrobił wykonawca - wtedy byście wiedziały, o co chodzi A płytki są z Praktikera - Cersanit Mia. Jak widać, da się wykończyć łazienkę, nie wydając na nią kupę kasy. Łazienka ma niecałe 3m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 23.01.2015 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Bardzo fajnie wyszła łazienka, płytki drewnopodobne super. Co do szafki nad wc to jeśli nie jest koniecznie potrzebna, to bym nie robiła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 23.01.2015 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Cieszę się, że Wam się podoba, bo przez łazienkę tyle się napłakałam, że hej. Mogłabym zrobić zbliżenia na te buble, które zrobił wykonawca - wtedy byście wiedziały, o co chodzi A płytki są z Praktikera - Cersanit Mia. Jak widać, da się wykończyć łazienkę, nie wydając na nią kupę kasy. Łazienka ma niecałe 3m2. Ja wiem o co chodzi, bo też mam takie kwiatki, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 23.01.2015 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Flawia, a u Ciebie co jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 23.01.2015 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Na przykład nierówna grubość fugi w jednej linii, brzydko położony silikon, nieumiejętnie położone niektóre płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 23.01.2015 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ha! Mam dokładnie to samo! DOKŁADNIE! Masz już fotki? Wiesz, do niektórych rzeczy można się dość szybko przyzwyczaić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 23.01.2015 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2015 Ha! Mam dokładnie to samo! DOKŁADNIE! Masz już fotki? Wiesz, do niektórych rzeczy można się dość szybko przyzwyczaić... Mieszkam już 2,5 miesiąca i rzeczywiście nerw już jest mniejszy, ale i tak chyba będę o tym 20 lat pamiętać Nie zostawiam na publicznym forum zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 24.01.2015 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2015 Witam, nie wiem czy pocieszę ale na początku człowieka wszystkie fuszerki denerwują a po pewczym czasie się przyzwyczaja a po latach stwierdza że szkoda było nerów. Mam pttanie odnośnie płytek drewnopodobnych co to za płytki bo my w domu będziemy mieli ogrzewanie podłogowe i powoli się rozglądam a te bardzo ładnie się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 25.01.2015 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 stefa222, to Cerrad Setim Honey. Jestem z nich bardzo zadowolona, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefa222 25.01.2015 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2015 Bardzo dziękuję za odpowiedź już patrzyłam na te płytki i w każdym domu inaczej wyglądają. A i cena nie rujnująca budżetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 26.01.2015 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 Jak Ci nie spieszno z zakupem, to poczekaj na promocję w Praktikerze - co jakiś czas robią weekend z rabatem -17% na wszystkie produkty. Dodatkowo czasem za każde wydane 500zł dostajesz kupon na 100zł do wydania następne zakupy. Ja połączyłam obie promocje, więc wyszło dość tanio. A jak zabrakło, to kupowałam te płytki w lokalnym sklepie, gdzie było najtaniej - 46,62zł/opakowanie (dla porównania w Praktikerze za 50,39zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaaarola 26.01.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2015 A płytki są z Praktikera - Cersanit Mia. Jak widać, da się wykończyć łazienkę, nie wydając na nią kupę kasy. Łazienka ma niecałe 3m2. Witaj, trafiłam do Ciebie przypadkiem szukając opinii o tych płytkach z Praktikera. Mia. Jak się sprawdzają w łazience? widać smugi na płytkach, zaschnięte krople wody? (będę miała je pod prysznicem i zastanawiam się czy po prysznicu za każdym razem będę musiała je wycierać do sucha, by nie było śladów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 27.01.2015 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Kaaarola , to pewnie wszystko zależy od światła, ale u mnie nic nie widać i płytki są cały czas czyste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Flawia 27.01.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Marysia, a masz już kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marysia Ro 27.01.2015 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2015 Będę mieć w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts