Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ta spod piątki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 63
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hejo - wyszło elegancko :)

jak lubię szary, to chyba dałabym jednak białe płytki - bo łazienka jest malusia... ale to ja :-P

nad wanną nie mogą być same półki? muszą być drzwiczki?

wydaje mi się to niepraktyczne bo będą ciągle uchlapane - jeszcze czarne szkło...

chyba lepiej półki od dołu, 2-3 sztuki na kosmetyki kąpielowe a drzwiczki tylko wyżej na zapasy chemii :D

nad kibelkiem ładniej jest bez szafki, ale jak Ci brakuje miejsca to trzeba by to przemyśleć... ale chyba będzie ciężko?

powiedz mi co to za listewki przy lustrze??? wyglądają bardzo ładnie :)

może i u mnie by dały radę zastąpić silikon

lukasz69karolina , też myślałam o białych płytkach, ale stwierdziliśmy, że skoro wszędzie w mieszkaniu mamy biało, to może łazienka będzie inna. I tak jest dobrze! Lustro maksymalnie ją powiększa i baaardzo się cieszę, że się na nie zdecydowałam, mimo że cały czas coś na nim widać - jakieś krople, zacieki itp., a poza tym w jednym miejscu jest porysowane, co przyprawia mnie o ból głowy :/ Gdyby nie lustro, to łazienka byłaby zwykłą małą klitką. A listewka wokół lustra jest z Praktikera - pod lustrem wygląda to fajnie, ale po bokach i z góry już niezbyt dobrze, ale to wina mojego wykonawcy. Jak ktoś dobrze Ci to zrobi, to będziesz zadowolona. Taką samą listewkę mam na obudowie wanny. No i jeszcze w jednym miejscu - na styku ściany skośnej - jak ją zobaczyłam, to nie mogłam się powstrzymać od płaczu... Ale teraz już jakoś się do tego przyzwyczajam, planuję zakryć ją lampkami cotton balls.

Nad wanną właśnie na dole chcę zrobić jedną-dwie półki otwarte, a na górze już zamykane, ale nie wiem, z czego:/

Cieszę się, że Wam się podoba, bo przez łazienkę tyle się napłakałam, że hej. Mogłabym zrobić zbliżenia na te buble, które zrobił wykonawca - wtedy byście wiedziały, o co chodzi ;)

A płytki są z Praktikera - Cersanit Mia. Jak widać, da się wykończyć łazienkę, nie wydając na nią kupę kasy. Łazienka ma niecałe 3m2.

Cieszę się, że Wam się podoba, bo przez łazienkę tyle się napłakałam, że hej. Mogłabym zrobić zbliżenia na te buble, które zrobił wykonawca - wtedy byście wiedziały, o co chodzi ;)

A płytki są z Praktikera - Cersanit Mia. Jak widać, da się wykończyć łazienkę, nie wydając na nią kupę kasy. Łazienka ma niecałe 3m2.

Ja wiem o co chodzi, bo też mam takie kwiatki, niestety.

Witam, nie wiem czy pocieszę ale na początku człowieka wszystkie fuszerki denerwują a po pewczym czasie się przyzwyczaja a po latach stwierdza że szkoda było nerów. Mam pttanie odnośnie płytek drewnopodobnych co to za płytki bo my w domu będziemy mieli ogrzewanie podłogowe i powoli się rozglądam a te bardzo ładnie się prezentują.

Jak Ci nie spieszno z zakupem, to poczekaj na promocję w Praktikerze - co jakiś czas robią weekend z rabatem -17% na wszystkie produkty. Dodatkowo czasem za każde wydane 500zł dostajesz kupon na 100zł do wydania następne zakupy. Ja połączyłam obie promocje, więc wyszło dość tanio. A jak zabrakło, to kupowałam te płytki w lokalnym sklepie, gdzie było najtaniej - 46,62zł/opakowanie (dla porównania w Praktikerze za 50,39zł).

Witaj, trafiłam do Ciebie przypadkiem szukając opinii o tych płytkach z Praktikera. Mia.

Jak się sprawdzają w łazience? widać smugi na płytkach, zaschnięte krople wody? (będę miała je pod prysznicem i zastanawiam się czy po prysznicu za każdym razem będę musiała je wycierać do sucha, by nie było śladów)