Mirosław W. 18.09.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witajcie, jakich używacie pomp w swoich domach? Moja dotychczasowa pompa (INOX 1300 MH) nie daje sobie już rady... Szukam czegoś w internecie, ale napotykam się tylko na piękne marketingowe opisy pięknych, bezawaryjnych i bezgłośnych urządzeń. Pompa bez zbiornika - mam hydrofor 150 litrowy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirosław W. 19.09.2014 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 Po długim namyśle chyba zdecyduję się na taką pompę http://allegro.pl/pompa-ska-4-03-2-2kw-400v-hydroforowa-grudziadzka-i4587337821.html Powinna wytrzymać kilka razy dłużej. Ps Ile hydraulik powinien wziąć za montaż? Mój zaproponował 300 złotych, ale wydaje mi się to ceną nieco wygórowaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts