kerth 18.09.2014 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Czy mogę umieścić rozdzielnicę elektryczną w kotłowni?Grzeję pompą ciepła, w tym samym pomieszczeniu będzie licznik wody.Na tej samej ścianie byłby rozdzielacz od podłogówki. Jeżeli nie, to czy mogę umieścić w garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 20.09.2014 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2014 Czy mogę umieścić rozdzielnicę elektryczną w kotłowni? Grzeję pompą ciepła, w tym samym pomieszczeniu będzie licznik wody. Na tej samej ścianie byłby rozdzielacz od podłogówki. Jeżeli nie, to czy mogę umieścić w garażu? mozesz, tylko w dostepnym miejscu zebys po ciemku nie musial sie do niej dogrzebywac jak korki wywali. w garazu tez mozna, ale ja np nie chcialbym w mrozny ciemny wieczor dymac do garazu korki wlaczac. ja mam w kotlowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts