Fixer84 18.09.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2014 Witam Mam pewien problem. Mam przy ścianie po dwóch stronach rury CO po których bardzo niesie się hałas z telewizora od sąsiadów mieszkających pode mną. Wszelkie uszczelnienia przy podłodze dały zerowy efekt. Czy ktoś mógłby odnieść się do mojego pomysłu co z tym można jeszcze zrobić? Planuję zabudować rurki płytą regipsową a wnętrze wypełnić maksymalnie ile się da wełną mineralną. Jak myślicie czy to chociaż w jakimś procencie pomoże? Jak z emitowanym ciepłem? (generalnie wolę żeby było mi zimno niż słyszeć taki hałas wieczorem ) Pewnie dźwięk idzie też przez papierowe ściany, ale przy rurach jest najgłośniej. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 19.09.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2014 hmmmmmmm tutaj jest problem moim zdaniem bardziej ze ścianami aniżeli z tą nieszczęsną rurą po której się niesie, sąsiad też by musiał odizolować, bo jak tylko jedna strona będzie się starać to nic nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts