sokratis 13.11.2014 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Czy te płytki, którymi wykładasz ogrodzenie nie nazywa się Tatry? Bardzo podobne widziałem w internecie przeznaczone do stosowania na elewacje i na murki zewnętrzne. Na zdjęciach cała stawianie ogrodzenia wygląda na przemyślane estetycznie oraz pasują do elewacji domu, gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beatagl 13.11.2014 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2014 Czy te płytki, którymi wykładasz ogrodzenie nie nazywa się Tatry? Bardzo podobne widziałem w internecie przeznaczone do stosowania na elewacje i na murki zewnętrzne. Na zdjęciach cała stawianie ogrodzenia wygląda na przemyślane estetycznie oraz pasują do elewacji domu, gratuluję. Kupiłam na allegro i w nazwie było tylko piaskowiec pasy 6cm dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
encefalo 13.12.2015 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2015 Gratuluje wyglada to przyzwoicie. Wracając do ceny jaką specjalista powiedział wydaje mi się uczciwa acz kolwiek bardziej uczciwe byłoby 120zł/m2 sam w tym roku policzyłem chyba po 150zł/m2 ale było sporo kombinowania bo inwestor wszystko tak zrobił do pionu i poziomu że 100zł/m2 to chyba bym należał do tych co lubią ból i cierpienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts