cronin 21.09.2014 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2014 Ostatnie piętro to też kłopoty z dachem, z izolacją (dach przecieka) i ociepleniem (mieszkania na parterze i ostatnim piętrze są chłodniejsze od tych na środkowych piętrach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewexx 12.10.2014 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Witam ponownie. Po wszelkich przemyśleniach zdecydowaliśmy się na to mieszkanko dostępne od zaraz.Bardzo proszę o pomoc w aranżacji. Chcemy oddzielić część salonu szafą. Będzie gdzie powiesić kurtki i będzie troszkę prywatności.Najbardziej boję się tej łazienki. Musi być zrobiona ładnie bo to zostaje potem na lata. Chce mieć wannę tylko asymetryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewexx 09.11.2014 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Od jutra ruszają prace. Zero znajomości tematu urządzania wnętrz ale działam. Mam zrobioną wizualizację łazienki. Kupione płytki, wanna, kibelek reszta mieszkania w proszku Może macie jakieś pomysły? Każdy mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewexx 09.11.2014 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewexx 09.11.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2014 Kuchnie planowałam zrobić z Ikei niby w stylu angielskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts