Robi25 28.09.2014 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2014 Wiec jak powinno byc prawidlowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hokejgk1 29.09.2014 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Ja sobie też z Painką dałem spokój, to jest cholerstwo nałożyłem Piankę sobię na płytę (jak docieplałem nadproża pod rolety) wchodzac po drabinie wystarczył podmuch wiatru i klej miałem na ubraniu ... Pianką wychodzi zdecydowanie drożej ... Potrafi odpychać płyty ... To dociskanie na 0 do ściany też czytałem że nie jest za dobre (na stronie jakiegos producenta kleju w piance) ... powinna byc tam jakaś szparka Zdecydowałem też że wybiorę grzebień i klej z wora ... Edytowane 29 Września 2014 przez hokejgk1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.09.2014 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 Wiec jak powinno byc prawidlowo? w mojej stopce masz watek o izolacjach pionowych fundamentow - izolacja przeciwwodna oraz docieplenie. Zerknij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.09.2014 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2014 To dociskanie na 0 do ściany też czytałem że nie jest za dobre (na stronie jakiegos producenta kleju w piance) ... powinna byc tam jakaś szparka . Oczywiście, ale w przypadku, kiedy ściana jest nierówna - bo tworzymy naprężeniach w płytach, które nogą spowodować puszczenie spoiny. U mnie nie wieje, więc jest czyściej Co do ceny - na 180m2 elewacji powinno wystarczyć mi 12 puszek InstaStik co daje kwotę 298zł Ile mógłbym zaoszczędzić przy DOBRYM kleju do grafitu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts