andrzej1984 22.09.2014 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam, Jakie oświetlenie proponowali byście do pomieszczeń o wysokości 2,40m -pokój dzienny -pokój dziecka-pokój gabinet-hol PS gdzie kupujecie oświetlenie bo co znajdę jakiś sklep internetowy, to lampy są takie drogie, że masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej1984 25.09.2014 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Nie widać linku na priv wyślij mi linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aldona79 08.10.2014 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Widziałam ostatnio bardzo fajne oświetlenie ledowe w gazecie, było poprowadzone pod schodami i oświetlało tylko brzeg schodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 09.10.2014 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 www.oswietlenie-febri.plz tanszych to candellux poszukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 25.10.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 Ja całe oświetlenie domu wybrałem z jednego sklepu, wszystko znajdziesz tu: ........... , dobra jakość i niskie ceny. Pokaż na zdjęciu, jak zrealizowałeś to oświetlenie. Inaczej to bezczelna, chamska reklama, nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 28.10.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2014 (edytowane) Ja całe oświetlenie domu wybrałem z jednego sklepu, wszystko znajdziesz tu: http://........../?k=0 , dobra jakość i niskie ceny. Ewidentna reklama - 3 posty na 3 z linkiem do tej strony. Też mi "znawca rzeczy". Edytowane 28 Października 2014 przez przemo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 09.07.2015 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2015 (edytowane) Ja lampy do swojego mieszkania kupowałem na MODEROWANO . Mają ogromny wybór lamp w przeróznym stylu. Mi się najbardziej podoba nowoczesny styl i takie lampy własnie tam znalazłem. Polecam. Kolejny dorabiający na reklamie? Edytowane 9 Lipca 2015 przez finlandia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts