a-k-a 04.06.2004 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 jak? pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 04.06.2004 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 A dlaczego brązowieją?To trzeba wiedzieć, żeby ewentualnie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 05.06.2004 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 nie wiem .mamy posadzonychkilka różnych krzewów i tylko na jednym zauważyłam cyprysiku lawsosa odm. iwonne brązowienie.pozdr. ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus 05.06.2004 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Jeżeli brązowienie dotyczy igieł cyprysika starych tzn. wewnątrz krzewu to jest to normalne zjawisko. Proszę zwrócić uwagę czy w miejscu starych igieł uschnietych nie wyrastają już nowe . Brązowienie młodych (zewnętrznych) igieł może być jakimś problemem ale należy ustalić przyczynę. Ja zdalnie nie mam takiej możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 06.06.2004 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 serdeczne dzięki za zainteresowanie ! właśnie ten iglaczek najbardziej mi się podoba , może od mojego zapatrzenia on brązowieje ..... tak pośrodkukrzewu i bardziej przy koncu"gałęzi" ni wiem czy mogę go nawozić ? czy zastosować nawóz przeciw brązowieniu iglaków pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 06.06.2004 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 serdeczne dzięki za zainteresowanie ! właśnie ten iglaczek najbardziej mi się podoba , może od mojego zapatrzenia on brązowieje ..... tak pośrodkukrzewu i bardziej przy koncu"gałęzi" ni wiem czy mogę go nawozić ? czy zastosować nawóz przeciw brązowieniu iglaków pozdrawiam ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mag 06.06.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 A kiedy je posadzilas? Jesli w tym lub zeszlym roku, to moze poprostu nie podlewasz tak czesto jak tego potrzebuja i usychaja?Moze to byc rowniez choroba, na wszelki wypadek odetnij galazke i idz z nia do centrum ogrodniczego, albo do sklepu ze srodkami ochrony roslin, tam powinni Ci doradzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts