chirac 22.09.2014 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam, Jak wygląda sprawa z wynajmem długoterminowym domu wolnostojącego 20-30km od centrum dużego miasta ?Około 150 m2 nowy, wyposażony. Czy da się taki dom łatwo wynająć ? za ile wystawić ? 3000 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chirac 27.10.2014 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 nikt nic nie wie ? z tego z o wiem to w niemczech lub w stanach wynajem domów jest popularny a jak tutaj ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aloni 04.11.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2014 nikt nic nie wie ? z tego z o wiem to w niemczech lub w stanach wynajem domów jest popularny a jak tutaj ? Mam poczucie, że w Polsce nie jest popularne wynajmowanie długoterminowe domu. Ludzie jednak wolą wziąć kredyt i mieszkać "na swoim". Nie ma co sie oszukiwać, że mało kogo stać, żeby płacić komuś 3 tys na miesiąc. Myślę, że możesz mieć spory problem z wynajęciem domu. My wynajmujemy już 6 lat, w mieście 25km od Warszawy, teraz dom 90m stan więcej niż dobry z działką 1000m, przy samej stacji WKD za 1300. Takie domy o których piszesz najczęściej są wynajmowane na żłobki, przedszkole, czasem i domy starców. Tu masz możliwość wynajmu długoterminowego jeśli to jest dobra lokalizacja i zapotrzebowanie na takie obiekty w okolicy. Jeśli chodzi o osoby prywatne do bardzo wątpię, żebyś znalazł chętnego, chyba, że wynajem krótkoterminowy. Np. ktoś buduję gdzieś blisko dom i chcę kontrolować budowę. Lepszym rozwiązaniem byłaby sprzedaż i kupno np. 2-3 mieszkań w mieście na wynajem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts