czajaa22 22.09.2014 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam. Chce podnieść poziom podłogi o jakieś 40 mm. Strop betonowy wylewka była już robiona. Podłoga będzie z paneli 8mm. Czego radzicie użyć myślałem nad styropianem twardym jakieś 30mm łączony i przyklejany klejem na to panele. Może macie jakiś inny pomysł bo czytałem ze to rozwiązanie się nie sprawdzi bo będzie się uginało. Pokój to salon z aneksem. Następna wylewka nie wchodzi w grę za duże koszta, chce tylko podnieść poziom i przy okazji docieplić podłoże. Proszę o jakieś porady i pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacek.zoo 22.09.2014 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam. Chce podnieść poziom podłogi o jakieś 40 mm. Strop betonowy wylewka była już robiona. Podłoga będzie z paneli 8mm. Czego radzicie użyć myślałem nad styropianem twardym jakieś 30mm łączony i przyklejany klejem na to panele. Może macie jakiś inny pomysł bo czytałem ze to rozwiązanie się nie sprawdzi bo będzie się uginało. Pokój to salon z aneksem. Następna wylewka nie wchodzi w grę za duże koszta, chce tylko podnieść poziom i przy okazji docieplić podłoże. Proszę o jakieś porady i pomysły. jezeli nie wylewka to styropian tez moim zdaniem slabe rozwiazanie. bardziej bym celowal w xps, chyba ze ktos ma.jeszcze jakis inny patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czajaa22 23.09.2014 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 a o co chodzi z tym xps to jakieś płyty? czy spełnia role izolacji również? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts