M. Monika 22.09.2014 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam wszystkich i proszę o pomoc. Zrobiłam remont jednego pokoju - zerwałam starą odpadającą farbę, umyłam, dziury i pęknięcia pokryłam akrylem szpachlowym, wygładziłam ściany, umyłam, potem farba gruntowa i farba kolorowa. W ten sam sposób (rok temu) zrobiłam pokój i kuchnię, wyszło ekstra. Nic się nie odznacza, nie odpada. Jednakże w tym przypadku jest problem -wcześniej używałam akrylu Brawena, tym razem idąc za radą "eksperta" użyłam innego akrylu i niestety strasznie odznacza się on od ściany. Czy jest jakiś prosty sposób żeby coś z tym zrobić (i tani - mam bardzo ograniczone środki finansowe i wynajęcie kogoś do tego nie wchodzi w rachubę)? Czy pomalowanie ciemniejszą farbą coś da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts