BrodowskiG 22.09.2014 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 chyba że żeby pobrać musisz najpierw oddać ostatnio chcialem ogarnąc zasady rozliczeń i nadal nic nie wiem trzeba tak podłączyć żeby nie płacić za to co się oddaje, bo już czytałem jak ktos oddawał a licznik nabijał jakby brał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmaz01 22.09.2014 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Są specjalne liczniki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 22.09.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 najczęsciej montują 2 co do tematu to nie ma sie co bawic w jakieś dublowanie ogrzewania, tylko wybrać jedno calorocznepompka 18 tys i po temacieczego innego by nie wybrać jak się dołoży solary/foto itd to przy podwójnym systemie wyjdzie drożej, można uprościć projekt i zaoszczędzić albo mieć dodatkowe pomieszczenie za te same pieniądzejedyny wymóg to podłogówka wszędzie a jak chcesz grzejniki to kocioł stałopalnyjak się nie orientujesz to przy pelecie masz automatyczne rozpalanie, więc tez warto się z tym zapoznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino777 22.09.2014 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 żadnego palenia,. i wszedzi epodłogówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino777 26.09.2014 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 a jak wygląda sprawa bufora z zasobinikiem cwu?? jest sens pchac się w cos takiego, czy raczej cwu oddzielne, bo tak na chłopski rozum w sezonie letnim trzeba by było grzać cały bufor?? czy niekoniecznie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 26.09.2014 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 na forum pojawiła się mini moda na bufor z węzownicą do cwu, ja jestem za oddzieleniem CO od CWU, bo wg mnie jest to bardziej eleastyczne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts