DuzaGlowa 22.09.2014 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam, Czy ktoś ma wkład kominkowy Tapis Hergom Horyzont i ma opinie na jego temat? Pytałem wujka google, ale nic nie znalazłem na temat tego wkładu. Link do kominka: http://www.tapis.pl/promocje/tapis-horyzont.htm Z góry dziekuję DG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 22.09.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witaj, jakieś zacne cudo techniki to musi być śmiem wątpić by był wart tych piniendzy.... i te 2 lata gwarancji... każdy inny producent daje minimum 5 pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DuzaGlowa 22.09.2014 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 A co z nim jest nie tak ? Na co mam zwrócić uwagę przy szukaniu wkałdu. Nie udało mi się znaleźć wkładu trójszybowego w tej cenie. Przeważnie są powyżej 10 tys. DG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 23.09.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 to że większość wkładów 3-szybowych jest w cenie to powinno dać do myślenia. Jeżeli masz zamiar zaoszczędzić kilka ładnych tyś zł to przeznacz kilka stów i przejedź się po salonach i obejrzyj te wkłady za kilkanaście tyś i jako wisienkę na torcie zostaw sobie ten za 8 na koniec... po ponownym przeczytaniu opisu tego wkładu doszedłem do wniosku że ten wkład ma coś czego inne wkłady 3-szybowe nie mają... Ma kuwetę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DuzaGlowa 24.09.2014 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 a co jest złego w kuwecie ? DG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 24.09.2014 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Ktoto...wcale nie napisał, że to coś złego;) Jest to zwykle duży element żeliwny z wbudowanym , stałym rusztem, bez możliwości wymiany samego rusztu. Wymiana całej kuwety bywa kosztowna. Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale mam na myśli rozwiązanie jakie Romotop zastosował np w piecyku EVORA. Co jest złego we wspomnianym wkładzie widać gołym okiem pod koniec prezentacji filmowej. Tym bardziej, że paliwem był gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DuzaGlowa 24.09.2014 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 To że paliwem jest gaz to chyba zauważyłem, ale złego gołym okiem nie potrafię zobaczyć . Możesz mi powiedzieć co jest złego? Bo już mnie oczy od patrzenia na ten filmik bolą . DG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts