Delicjanka 22.09.2014 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2014 Witam, tak jak w tytule, mam misje znalezienia impregnatów - na wiate oraz na schody sosnowe na strych, jestem zielona w tym kompletnie, na allegro, innych sklepach jest tego multum, może mi coś poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hadex - Składy budowlane 09.10.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2014 Dobrym sposobem w rozsądnej cenie jest:- Impregnat Sadolin Base - przeznaczony do ochrony surowego oraz zabezpieczenia zniszczonego drewna przed szkodliwym działaniem sinizny, grzybów pleśniowych i owadów. - Impregnat WOOD PRESERVER firmy BONDEX - profilaktyczna ochrona zdrowego drewna, likwidacja ognisk zapalnych w drewnie już zainfekowanym, wyłącznie drewno surowe. Jeśli drewno jest już czymś zaimpregnowane to na wierzch można zastosować:- Lakierobejcę zewnętrzną EXPERT SADOLIN (kolor wg palety kolorów producenta)2 x malowana, oraz najtańsze rozwiązanie... Drewnochron. Pozdrawiamy, zespół Hadex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts