dżeSS 23.09.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Hej, mam pytanie - używa ktoś z Was agregat KRUZER ULTRA GENERATOR TH 2500? Znajomy zachwala, podobno ma uzwojenie miedziane, dobry serwis itp. Wiem, że są tańsza chińskie, alt to chyba nie warto...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
metalico 27.10.2014 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2014 hmm słuchaj, miałem agregat droższy i po jakimś czasie skończył swój żywot, oczywiście po gwarancji, a naprawa się nie opłacała. teraz mam kruzera i zobaczymy ale dziala już całkiem długo bez żadnych zastrzeżeń. wydaje mi się się że nie ma co przepłacać, bo to na jaki sprzęt trafisz to chyba loteria! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
śmig_śmigalska 08.02.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 No tak, zdecydowanie jest tańszy od japończyków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WayneJon 30.03.2015 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 agregat konkurencyjny do tych chińskich, ba, nawet lepszy o niebo. Kruzer ma przedewszystkim zwoje całkowicie wykonane z miedzi, a nie miedziowane z wierzchu, mam taki agregat i działa po dziś dzień, polecam jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptyk 19.04.2015 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 Mam kruzera i jest całkiem okej. Moje spostrzeżenia to całkiem cicha praca i nie kopci. Do środka nie zaglądałem ale podobno ma miedziane uzwojenia. Ogólnie dobra dużo tańsza alternatywa dla japończyków. Według mnie zakup kruzera będzie opłacalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsz1719513501 24.06.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Witam z racji tego ze na kilku agrgatach w życiu juz pracowałem i co nieco wiem o nich pozwolę sobie odświeżyć temat. Osobiście dzielę agregaty na 3 segmenty japońskie chińskie i te pośrodku. Japońskie i chińskie nie trzeb tłumaczyć jedne drogie i bardzo dobre drugie tanie i często niepewne. Pozostają te pośrodku jak np. w.w. kruzer. Firma jest polska, części kupują japońskie i składają to w chinach. Dzięki temu można zachować balans między cena a jakością. A jak to wygląda w praktyce. Japończyki są najlepsze wiadomo. Z chińskimi bywa różnie zalezy jak sie trafi jedne są fajne ale moze zdażyć sie ze drugi taki sam model będzie kopcił jak lokomotywa. Z tymi pośrodku jest lepiej. Bo prezentują stały poziom jakości i wiesz czego sie spodziewać. Dla przykładu kruzer na którym pracowałem chodził cichutko był szczelny i w sumie nie było z nim problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kowe 12.07.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2015 Znajomy ma taki agregat i bardzo sobie chwali. Mówi że nie spodziewał się że za taką cene dostanie naprawdę porządny agregat. Ma go chyba już ze 2 lata a zawsze sie nim chwali że jaki to on interes zrobił kupując kruzera a nie jakiegoś japońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptyk 23.12.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 To znowu ja. Postanowiłem dopisać coś o tym moim kruzerze. Zacznijmy od tego ze już dawno jest po okresie gwarancyjnym. Coś tam w nim się popsuło nie wiem sam nawet nie grzebałem. Ale muszę napisać ze jestem bardzo pozytywnie zaskoczony serwisem. Zdziwiony jestem w ogóle że podjęli się naprawy. Często starych modeli nam nie chcą naprawiac producenci. Jednak mój agregat szybko i tanio naprawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawik88 09.02.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2016 ja też jestem bardzo zadowolony z ich agregatów - budowa domu z nimi to żaden problem. ich zaleta to właśnie fakt, ze są miedziane a nie powlekane miedzią tak jak te tańsze wersje. odpukać nic się nie dzieje po ponad roku użytkowania - mam nadzieję, ze tak już pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szakol 10.02.2016 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2016 co do naprawy - jak się człowiek nie zna to lepiej rąk samemu nie wsadzać, bo można narobić większych szkód. zwłaszcza, że przy takich technologiach sprzęt się robi już bardziej skomplikowany niż dajmy na to 15 lat wstecz. sam jestem posiadaczem kruzera od jakiegoś czasu, nie narzekam. chodzi dobrze i obyło się bez napraw, ale czytałem że nie trzeba jeździć za serwisem niewiadomo gdzie, tylko załatwiają to od drzwi do drzwi, więc to zawsze jakiś plus nawet jak już coś padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cris87 01.11.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 nie mam za bardzo porównania, gdyż jednym agregatem z jakim pracowałem jest ten KRUZER-owski, jednakże rzeczywiście sprawdza się bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts