maciej275 23.09.2014 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witam, Od dłuższego czasu zabieram się za usunięcie zaprawy klejowej ze schodów kamiennych i nie bardzo wiem jaki płyn zastosować. Miałem w domu zwykłe środki do czyszczenia kamienia/klinkieru typu delfin firmy atlas ale nie pomogły. Umieszczam zdjęcie schodów i zacieków powstałych po wypłynięciu zaprawy/kleju bo dokładnie nie wiem czym przytwierdza się kamień do betonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
candy6699 08.11.2014 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2014 i co wyczyściłeś te schody? czy podstopnice są polerowane? kto tak załatwił te schody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 10.11.2014 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2014 Zacieki wskazują , ze są nieszczelności na styku stopnica - podstopień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 14.11.2014 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 To są zacieki, kup kwas fosforowy, wymieszaj z wodą 1:10 i posmaruj, powierzchnia musi być sucha, zaczekaj jakieś 15 minut i polej czystą wodą, powinno zejść a jak nie to powtórz czynność. Ogólnie to możesz całe schody tak przemyć raz na jakiś czas (nie za często bo sciemnieją) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts