lessio 04.06.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2004 do konca miesiaca musze miec szambo, poszukuje zbiornika stalowego na 15000 l w okolicach Zielonej Gory, ale czy to słuszna droga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lessio 05.06.2004 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 dzieki za odzew, a wlasciwie to za jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lessio 05.06.2004 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 dzieki za odzew, a wlasciwie to za jego brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 05.06.2004 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 nie dziw się forumowicze zaczynają rozumieć i nie odpisują na tematy śmieszne, głupie, i te które nie powinny się tu znaleść a w dziale ogłoszenia. Zasada prosta ogłoszenia do ogłaszeń, problemy rodzinne do działu "psycholog..." itd... A czas wziąść książkę telefoniczno i podzwonić, wszędzie gdzie tylko jade to widze: "szamba, SZAMBA, sprzedaż montaż szamba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 05.06.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 do konca miesiaca musze miec szambo, poszukuje zbiornika stalowego na 15000 l w okolicach Zielonej Gory, ale czy to słuszna droga? Ja zamówiłem szambo betonowe 6m sześć. bo beczkowóz nie weźmie na raz więcej- takie u nas mają. Tutaj zamówiłem możesz poczytać; http://www.probud.pl/sz46m.htm gdyby w twojej okolicy takie robili bo za transport liczą od odległości. W najbliższą środę mają mi przywieść. Wydaje mi się, że 15000 to za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mly 06.06.2004 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 W Starym Kisielinie po starej winiarni sa stare stalowe zbiorniki ale chyba tylko mniejsze. Ja mam taki ok 7m3 i z przywiezieniem i zakopaniem kosztowal 2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 06.06.2004 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Wydaje mi się, że na szambo wymagany jest projekt, a w wypadku zbiorników stalowych pewnie jakiś atest - ale moge się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kanadyjczyk 07.06.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Naturalnie że na zbiornik szczelny trzeba mieć atest, ale czy w Polsce ktoś to sprawdza. najczęściej zakopuje się stalowe lub betonowe zbiorniki, których szczelność jest co najmniej dyskusyjna. "Lepiej" przecież gdy zbiornik tak naprawdę nie jest szczelny nie . Jak policzyłem przed budową domu ile powinienem wydać na wywóz nieczystości z szmba (około 180 zł/ miesiąc) od razu zdecydowałem się na oczyszczalnię. A inni wlewają zawartość swoich "szczelnych" zbiorników na pole (mówię o moich sąsiadach). Z tym jest podobnie jak z wyprowadzaniem psów niech robi byle gdzie aby tylko nikt nie zobaczył. (też mam psa). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts