beaan 23.09.2014 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Witam, proszę o radę czym,w jaki sposób mogę usunąć resztki kleju po kasetonach. Próbuję skrobać szpachelką,ale jakoś nie widać efektów. Czy mogę taki sufit (nie usuwając tych resztek) pomalować płynną raufazą? Czy w ogóle taka farba będzie trzymać się na resztkach kleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 23.09.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 przecież klej dawno zastygł , jeżeli nie przeszkadza ci wygląd to maluj , ja bym skuł i zaszpachlował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaan 25.09.2014 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 No właśnie zastygł,pozostała twarda skorupa, która nie chce się zeskrobać.Przeszkadza mi taki wygląd chciałam zeby to było równe, jeśli już nie idealnie gładkie.Myślałam że łatwo to pójdzie tym czasem siedzę w ruinie.Pomocy może ktoś cos podpowie:( A i jeszcze jedno co to znaczy skuć? czym? Głupie pytania ale ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 25.09.2014 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 beaan to chyba robota nie dla ciebie , wynajmij kogoś ,najwygodniej , najlżej i najszybciej będzie młotowiertarką klasy 2 kilo z funkcją podkuwania , klasa 2 kilo oznacza jej wielkość , jak normalna wiertarka , przykładowy model , nie musi być akurat ta marka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beaan 25.09.2014 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Tak pewnie racja ,robota nie dla mnie,a takie szczere chęci miałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mietek440 25.09.2014 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 poskuwać pewnie dasz radę , ale czy zaszpachlujesz , zmarnujesz materiał , wydasz pieniądze a efekt pewnie będzie nieciekawy , lepiej poszukaj kogoś niedrogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts