Wodi 23.09.2014 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2014 Tego roku powstał mój garaż dwustanowiskowy pokryty dachówką. Zastanawiam się nad kostką w garażu, co o tym myślicie. Lepsze będą płytki? A jeśli już kostka to jaka i jaki kolor. Myślałem nad ciemnym kolorem, żeby nie było widać zabrudzeń z samochodu, wiadomo olej, smary itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brylekpl 24.09.2014 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Tego roku powstał mój garaż dwustanowiskowy pokryty dachówką. Zastanawiam się nad kostką w garażu, co o tym myślicie. Lepsze będą płytki? A jeśli już kostka to jaka i jaki kolor. Myślałem nad ciemnym kolorem, żeby nie było widać zabrudzeń z samochodu, wiadomo olej, smary itd. jak chcesz miec jak pod wiata to daj kostke. jak chcesz bardziej po domowemu to dalbym plytki, zwlaszcze ze mozna kupic plytki po 20-30pln za metr. Piszesz o brudzeniu sie. Brud z plytki zetrzesz - z kostki nie wejdzie w beton i zostanie na stale. ja bym na pewno dal plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts