HenrykJ 08.10.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 (edytowane) Prócz tego musi jeszcze pasować kształt i rozmiar, jeśli kominek ma nieregularny kształt tak jak u mnie. Ja nie mogłem dopasować nic z seryjnej produkcji. Musiałem pokusić się o zamówienie. Szukałem kogoś kto zajmuje się obróbką blach i mógłby coś takiego wykonać. Teraz wszystko gra i wygląda fajnie. [moderowano] Edytowane 21 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 08.10.2014 15:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2014 Moglbys zamiescic zdjecie realizacji u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenrykJ 16.10.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 (edytowane) Jasne. Wokół jeszcze nie wszystko wykończone ale sam kominek gotowy. Kominek zrobił jeden fachman z polecenia, a te elementy blaszane zamówione w []. Tak na marginesie za kominkiem jest jeszcze zabudowany zasobnik, jest to kominek wodny. Zobacz sobie na zdjęciu jak to u mnie wygląda. Edytowane 21 Października 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olleo 16.10.2014 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2014 A oni robia w roznych wybarwieniach? Zona sobie zazyczyla blache w kolorze stare zloto lub patyna (ale taka patyna, jak na klamkach, a nie zzielenialy braz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenrykJ 20.10.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2014 Wiesz co, najlepiej zadzwoń. Ja zamówiłem konkretnie taką blachę i nie było problemu. Ale w sumie czy w takim wybarwieniu jak chcesz są w stanie zrobić to nie wiem. Najlepiej zapytać u źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts