Anna84 24.09.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Nie znalazłam zbiorczego wątku dotyczącego przepisów właśnie z tego mięsa, dlatego zakładam nowy . Wieprzowina jest mięsem, które jemy najczęściej, w jakimś artykule wyczytałam, że stanowi ona ponad 60% spożycia mięsa wśród Polaków - to dosyć duża liczba. Do moich ulubionych przepisów zalicza się między innymi przepis na karkówkę. Poza tym, organizowana jest specjalna akcja mająca na celu promowanie polskiej wieprzowiny - http://www.wieprzopedia.pl/o-projekcie. Według mnie to dosyć ciekawy pomysł. Jakie są Wasze ulubione przepisy? Jadacie to mięso, czy wolicie inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.09.2014 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Myślisz ,że topik ruszy???Musi mieć to coś.Wiesz co to takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 25.09.2014 02:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 Bardzo lubie, schab duszony z kopytkami ziemniaczanymi i do tego mus jablkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna84 22.10.2014 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2014 Bardzo lubie, schab duszony z kopytkami ziemniaczanymi i do tego mus jablkowy. o tak, mięso i kopytka - idealne połączenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts