cineck 24.09.2014 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Witam, mam problem z jednym grzejnikiem w domu..... dom jednorodzinny.... grzejnik w łazience na górze. Wczoraj rozpaliłem drugi raz piec w tym sezonie. Wszystkie grzejniki, oprócz tego jednego grzeją. Grzejnik odpowietrzony - leci z niego woda.... odpowietrzyłem zawory odpowietrzające w skrzynce z rozdzielaczami. Dodam tylko , że trzy tyg. temu przy pierwszym rozruchu CO grzejnik grzał, nie było żadnych problemów.... nie wiem co od tego czasu, w niego wstapiło.... Cóż czynić ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 24.09.2014 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 próbowałeś przykręcić inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 24.09.2014 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 Nie posiadam na stanie grzejników zapasowych.... wybacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BrodowskiG 24.09.2014 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 mniej skrótowo... przydławic przepływ na innych grzejnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cineck 24.09.2014 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2014 oj.... teraz wszystko jasne.... no nie.... jutro jak rozpale to przykręce pozostało i zobaczymy co się stanie - dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts