Wstep Bronislaw 26.06.2002 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Na ich stronie mozna znalezc b. dobra ofertę na folię Tyvek Soft.Cena jest jakoś dziwnie niska + na stronie nie ma adresu/telefonu firmy a jedynie email. Może ktoś z szanownych forumowiczów miał już przyjemność z nimi współpracować - czy ta firma jest solidna?Dzieki,Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 26.06.2002 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 Dzisiaj do mnie ma przyjechać kurier z dwoma rolkami Tyveka. Jak na razie nie mam zastrzeżeń co do sposobu prowadzenia transakcji - pisałem do nich e-mail, tego samego dnia dostałem odpowiedź z pełnym adresem firmy, jej kontem (trzeba wpłacić zaliczkę 20 zł), osobą kontaktową i jej telefonami oraz odpowiedziami na nurtujące mnie pytania. Jak odbiorę przesyłkę to dam znać - cena 3,98 zł netto za m2 Tyveka jest, przyznaję, kusząca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wstep Bronislaw 26.06.2002 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2002 No tak....Tez juz zamowilem - zobaczymy.Acha, ciekawostka: juz po zamowieniu rozmawialem z pewna firma "naziemna" ktora Tyveka sprzedaje po nieco wyzszej cenie. Gdy uslyszeli po ile to biore bez mrugniecia oka zaproponowali jeszcze taniej...Bronek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jpawl 27.06.2002 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2002 Miałem napisać o efektach transakcji: Wczoraj e-mailem dostałem zawiadomienie o wysłaniu Serviskiem (na ich koszt) i numer listu przewozowego. Dzisiaj odebrałem przesyłkę, zapłaciłem i (na razie jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts