Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Już jakiś czas mieszkamy

Recommended Posts

Dziękuje za wsparcie, na pewno powoli jakoś sobie wypracuje rytm żeby wszystko pogodzić optymalnie.

Nasze paluszki - masz racje palce dłużej czekają na starcie, a w pokoju starszego syna mam wrażenie że zrobiła się pralnia. Łobuz syn i tata nie wpadną żeby to wynieść do pralni. Muszę te tematy uporządkować.

Ja mam komfort bo mam babcie, które zostają z Oliwią na zmianę 2dni/3dni. Ale nasz średni choruje. Po 5 dniach w przedszkolu kaszel powrócił. I to jest najgorsze. Choć nasze kochane babcie też przygarniają więcej niż 1 dziecko :)

Praca - ja mam wrażenie jakby nie było mnie tam tydzień - bieżące tematy trochę brzmią obco - ale tak naprawdę usiadłam i pracowała. W dodatku po 2 dniach okazało się że to właśnie ja mam szkolić nową dziewczynę - bo w naszym dziale mamy kryzysową sytuację, złamana noga, jedna osoba się zwolniła, jedna planowana operacja i nie ma rąk do pracy. Więc jest bardzo a to bardzo intensywnie.

Edytowane przez Justyna P

• Odpowiedzi 148
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Justyna - podziwiam i trzymam kciuki, żebyś szybko odkryła najlepszy dla Was rytm dnia.

Babcie to skarb - a nawet dwa ;) Fajnie, że mała nie musi do żłoba. A i z chorującymi przedszkolakami to wygoda bo nie trzeba kombinować z urlopem czy opieką .

Chłopaków postaw do pionu z tymi porządkami - bo jak się przyzwyczają to będzie ciężko.

Pozdrawiam i czekam na jakeś nowe zdjęcia wnętrz - bo te lubię najbardziej :)

Pinacolada - Damy radę.

Co do wnętrz to już nie mam co fotografować - mąż kończy kotłownie i na wiosnę garaż będzie w rękach architektów wnętrz - czyli naszych ;)

Udało mi się jeszcze wrzucić naszą elewację - tak wygląda nasz domek z zewnątrz. A mąż na przełomie września/października zrobił drewutnię/miejsce na śmietniki. Ja jestem bardzo zadowolona. Na wiosnę przeorganizujemy roślinki w ogrodzie i będzie coraz więcej tematów zrobionych.

Jeśli chodzi o wnętrza to teraz jeszcze może świąteczna odsłona salonu - pewnie wiele z nas już czeka na zmianę wystroju na świąteczny. Ja jakoś na razie z czasem nie wyrabiam żeby się tym zająć - mąż miał mi jeszcze z deski podbitkowej zrobić doniczki - mam nadzieję że do świąt będą bo coś ostatnio opadł mu zapał.

• 4 weeks później...
  • 5 weeks później...

Kochani potrzebuję waszej pomocy - super mieszka się w swoim wymarzonym przemyślanym domku ale niestety często pojawiają się problemy we współpracy z bankami - ku przestrodze na przyszłość a przede wszystkim może ktoś pomoże i ma doświadczenie w podobnych sprawach.

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?234833-DNB-%28by%C5%82y-DNB-Nord%29-czy-ma-tam-kto%C5%9B-kredyt-hipoteczny-POMOCY

• 1 month później...
  • 2 weeks później...