Justyna P 04.12.2014 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2014 (edytowane) Dziękuje za wsparcie, na pewno powoli jakoś sobie wypracuje rytm żeby wszystko pogodzić optymalnie. Nasze paluszki - masz racje palce dłużej czekają na starcie, a w pokoju starszego syna mam wrażenie że zrobiła się pralnia. Łobuz syn i tata nie wpadną żeby to wynieść do pralni. Muszę te tematy uporządkować. Ja mam komfort bo mam babcie, które zostają z Oliwią na zmianę 2dni/3dni. Ale nasz średni choruje. Po 5 dniach w przedszkolu kaszel powrócił. I to jest najgorsze. Choć nasze kochane babcie też przygarniają więcej niż 1 dziecko Praca - ja mam wrażenie jakby nie było mnie tam tydzień - bieżące tematy trochę brzmią obco - ale tak naprawdę usiadłam i pracowała. W dodatku po 2 dniach okazało się że to właśnie ja mam szkolić nową dziewczynę - bo w naszym dziale mamy kryzysową sytuację, złamana noga, jedna osoba się zwolniła, jedna planowana operacja i nie ma rąk do pracy. Więc jest bardzo a to bardzo intensywnie. Edytowane 4 Grudnia 2014 przez Justyna P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 07.12.2014 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 No zdjęcia zrobiłam, zrzuciłam na komputer i zmniejszyłam ale oczywiście nie mogę ich wrzucić na forum. Więc spróbuję innym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.12.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Justyna - podziwiam i trzymam kciuki, żebyś szybko odkryła najlepszy dla Was rytm dnia. Babcie to skarb - a nawet dwa Fajnie, że mała nie musi do żłoba. A i z chorującymi przedszkolakami to wygoda bo nie trzeba kombinować z urlopem czy opieką . Chłopaków postaw do pionu z tymi porządkami - bo jak się przyzwyczają to będzie ciężko. Pozdrawiam i czekam na jakeś nowe zdjęcia wnętrz - bo te lubię najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w.kabala 07.12.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam, jestem zainteresowana projektem domu Gwarnego i chciałabym zobaczyć jak wygląda w rzeczywistości. Bardzo proszę o kontakt. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 w.kabala - ale my nie mamy domu gwarnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 08.12.2014 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2014 Pinacolada - Damy radę. Co do wnętrz to już nie mam co fotografować - mąż kończy kotłownie i na wiosnę garaż będzie w rękach architektów wnętrz - czyli naszych Udało mi się jeszcze wrzucić naszą elewację - tak wygląda nasz domek z zewnątrz. A mąż na przełomie września/października zrobił drewutnię/miejsce na śmietniki. Ja jestem bardzo zadowolona. Na wiosnę przeorganizujemy roślinki w ogrodzie i będzie coraz więcej tematów zrobionych. Jeśli chodzi o wnętrza to teraz jeszcze może świąteczna odsłona salonu - pewnie wiele z nas już czeka na zmianę wystroju na świąteczny. Ja jakoś na razie z czasem nie wyrabiam żeby się tym zająć - mąż miał mi jeszcze z deski podbitkowej zrobić doniczki - mam nadzieję że do świąt będą bo coś ostatnio opadł mu zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiakmala 06.01.2015 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 hej, wszystkiego naj w nowym roku dzięki za fotli elewacji , ale jednej strony domu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 07.01.2015 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2015 Wzajemnie. Wszystkim odwiedzającym życzę serdecznie zdrowia, szczęści i uśmiechu w nowym roku. Tył domu jest cały w jasnym kolorze na elewacji dwa okna - jedno z pokoju gościnnego i jedno garażowe. W sumie nie ma co fotografować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 06.02.2015 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Kochani potrzebuję waszej pomocy - super mieszka się w swoim wymarzonym przemyślanym domku ale niestety często pojawiają się problemy we współpracy z bankami - ku przestrodze na przyszłość a przede wszystkim może ktoś pomoże i ma doświadczenie w podobnych sprawach. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?234833-DNB-%28by%C5%82y-DNB-Nord%29-czy-ma-tam-kto%C5%9B-kredyt-hipoteczny-POMOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 20.03.2015 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Justyna i jak walka z bankiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 26.03.2015 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Oj na razie faza przygotowawcza. Osób w mojej sytuacji jest naprawdę wielu. Teraz często jestem na facebooku w tym temacie. Odbyło się spotkanie z kancelarią prawną oraz przygotowywane jest spotkanie z bankiem przedstawicieli określonej grupy kredytobiorców. Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 27.03.2015 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 Justynko powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 29.03.2015 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2015 Dziękuje, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MajaRodzik 06.04.2015 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Witam, mam nadzieje, ze Pani jeszcze tu bywa:) wysylam wiadomosc na priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justyna P 07.04.2015 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Serdecznie witam w naszym domku. Na forum zaglądam regularnie, choć może mało aktywnie. Odpisałam na wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts