szary85 25.09.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2014 witajcie, mam ogromną prośbe jako że położyłem pierwsze płytki i mi nie wysżło zbyt pienknie fugowanie, bynajmniej w kabinie.. mam pytnie czy moge naniesc na tą fuge silikon? i zjednilicic sie z plytkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 27.09.2014 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2014 Na początek proponuję ukończyć kursa z zakresu szkoły powszechnej /w Polsce/. Twoja wypowiedź - z powodu karygodnych błędów językowych i ortograficznych - jest rozpaczliwie żałosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZygmuntRolicz 25.10.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2014 fugę można ufunąć mefanicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdalena85 14.11.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Lepiej byłoby ją usunąć i położyć nową. No chyba, że od początku chcesz mieć niedociągnięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts