martyna8 26.09.2014 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 Czy ktoś z was buduje lub zamierza budować dom według projektu Zx108? Bardzo podobają mi się ogromne przeszklenia w salone tylko kto mi umyje szyby? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROGWAT 10.10.2014 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Witam, Budować raczej jeszcze nikt nie buduje. Projekt wyszedł 2 miesiące temu. Właśnie złożyłem zamówienie i czekamy z żoną na projekt. Mycie szyby to nie będzie w sumie duże wyzwanie. Długie myjki i kawałek drabiny i jazda . Gorzej z utrzymaniem ciepła w zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek.lysy7wp.pl 22.03.2016 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Dobry wieczór, i jak wrażenia? Czy powierzchnia nie jest za mala?PozdrawiamTomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts