tomasz_siwy 26.09.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Witam, Chce kupić szafkę na buty do przedpokoju ale mało informacji znalazłem na ten temat, niektóre osoby twierdzą że wycierają się noski butów czy to prawda ? chodzi o szafkę np. [moderowano] w cenie 220 zł - 3 szuflady itp. Czy miał ktoś z was styczność z takimi szafkami bo cena i wygląd jest kusząca ale co z tymi butami :/ Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekpaprotka 18.08.2015 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) My kupiliśmy szafę obrotową do przedpokoju w sklepie internetowym [moderowano] Jest ciemna, moim zdaniem naprawdę praktyczna i dobrze pasuje do aranżacji całego mieszkania. Jak przeglądałam ofertę sklepu, to zauważyłam, że mają bardzo duży wybór szafek na buty – zarówno tradycyjnych z zamykanymi półkami, jak i wiszących czy wyposażonych w specjalne kosze ze stali. Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnk 20.08.2015 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 To zależy ile ma się miejsca w przedpokoju. U mnie za wiele go nie ma, także mam podstawową, małą szafkę na buty, a buty, których aktualnie nie noszę są przenoszone do szafy w sypialni, gdzie jest więcej przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts