Krystian 05.06.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 ZLOT GRUP POŁUDNIOWYCH I WSZYSTKICH CHĘTNYCH 28 SIERPIEŃ 2004r. O G R O D Z I E N I E C Serdecznie zapraszam do Ogrodzieńca ... W związku z wyrazami zainteresowania ,,Spotkaniem integracyjnym” i zrobienia wspólnego ,,LLLLLLLLLUUUUUUUUUUUUUU w REALU” osób udzielających się na FORUM Muratora w Klubie Budującym, proponuję: TERMIN: 28.08.2004r. – sobota. MIEJSCE: OGRODZIENIEC, budowa domu Ewy i Krystiana (róg Piastowskiej i Spacerowej), następnie KRĘPA (bo pogoda będzie piękna... ). PROGRAM (OTWARTY): - 12.00 – 15.00 – dojeżdżamy, oglądamy domek, częstuję gości kawusią i ciachem, dla dzieciaków też coś będzie... - 15.00 – xx.xx – wspólny grill na KRĘPIE , do tego ognisko i pieczonki (jak ktoś ma kociołek to proszę napełnić w domu, będzie więcej... ), no i jakieś pivco... - xx.xx – xx.xx – tę część programu ułożymy wspólnie, polegała będzie na ewentualnym udziale w ,,Dniach Ogrodzieńca”, może pojedziemy na zamek... JAK DOJECHAC : - od KRAKOWA – drogą ,,4” do Olkusza, dalej ,,791”, kilka metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w lewo to Piastowska, w dół do końca i po lewej... - od SOSNOWCA – drogą ,,4” w kierunku Olkusza, dalej ,,790”, przez Łosień, Niegowonice (za szczytem wzniesienia jest parking i punkt widokowy na skałkach, warto się zatrzymać) , 1000 metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w prawo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... - od CZĘSTOCHOWY – do Zawiercia, dalej drogą ,,78” na Kielce, w Fugasówce w prawo ,,791” do Ogrodzieńca, ok.3km do centrum, gdzie skręcamy w prawo na ,,790” w kierunku Dąbrowa Górnicza, Łazy, ok. 800m droga w lewo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... KRĘPA – to takie miejsce w lesie (1000m od mojego domku), gdzie są stawy, strumień, boisko, basen, brodzik dla dzieci, mini plac zabaw, kawiarnia, miejsca na ognisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 ZAPRASZAM OCZYWIŚCIE Z RODZINAMI... Dobry pomysł EDZI - LISTA UCZESTNIKÓW: gaga2, Adam_ , EDZIA, Aga J.G, joanka77, Grzegorz63, Wowka, kgadzina, Noel, Majka, ilona75, loop, magdak, Teska, pitbull, Agacka, Krystian, Ziaba, Enya, Uller, bodzio_g, Gosia Łódź, ...... a i REDAKCJA nie wyklucza swego udziału, przygotowyje nawet drużynę piłkarską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 OOO Krystaina co ja tu widzę jakiś zlot czarownic i czarowników z Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 05.06.2004 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Witam, Gdyby nie ta odleglosc od Trojmiasta ... chetnie bym sie przylaczyl. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 05.06.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Krystian proponuje zrobic jakas taka wstpena liste kto by mogl przyjechac na spotkanie. Niniejszym sie wiec zapisuje Adam___ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Aga J.G. - ty też masz dobry start ze swojej Góry... zapraszam... Pagin - może jeszcze ktoś się skusi i będzie was więcej... (nocleg w warunkach ,,budowlanych" nieograniczony... ) Adam_ - bez Ciebie sobie tego nie wyobrażam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.06.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Rozumię, że to jest lista obecności Deklaruję, że planuję być z rodziną, jak uda mi się namówić starszą córkę to może i na gitarze pogra, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 EDZIA - gitarę zabierzcie koniecznie, będzie nastrój to i nie trzeba będzie namawiać, na pewno znajdzie się ,,Ktoś" dla kogo córcia zechce zagrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.06.2004 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 Krystian rozbieg to mam tylko czy czas pozwoli zobaczymy jesli tylko będziemy w stanie to się zjawimy Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.06.2004 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2004 HURRRRRRRRAAAA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 06.06.2004 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Krystian ja się skuszę Proszę o dopisanie nas na listę. Jeśli nam tylko coś nie wypadnie, bo trudno to przewidzieć na 2 miesiące do przodu to przyjedziemy na bank Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.06.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Jezeli bedzie jechal ktos z okolic Dabrowy to moge Go zabrac. Bede mial 4 miejsca wolne w moim Astrolocie.Moze Grzegorz63 sie zabierze?? Jak tylko dozyje do tego czasu Mam tez taka propozycje. Krystian zrobi liste wg swoich info kto przyjedzie a potem chetni beda kopiowali ja - na przyklad przez "cytuj" - i dopisywali sie osobiscie. Cos podobnego jest na autokaciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2004 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Adam_ - będę na bieżąco aktualizował listę w drugim poście na tej stronie... Oczywiście mam świadomość tego, że na prawie trzy miesiące przed terminem lista jest właściwie listą wstępną, ale dla mnie i to bardzo ważne, aby pewne sprawy dograć, chociażby ilość miejsc potrzebnych na samochody w okolicy domu lub na Krępie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2004 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Adam_ - będę na bieżąco aktualizował listę w drugim poście na tej stronie... Oczywiście mam świadomość tego, że na prawie trzy miesiące przed terminem lista jest właściwie listą wstępną, ale dla mnie i to bardzo ważne, aby pewne sprawy dograć, chociażby ilość miejsc potrzebnych na samochody w okolicy domu lub na Krępie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.06.2004 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Krystian tak sobie mysle ze zeby zaparkowac 28 gdzies w poblizu Twojej rezydencji to trzeba bedzie przyjechac kolo poludnia ). Nie wiem jak tam z parkingami ale moze lepiej bedzie zostawic autka tam gdzie zaparkowaliscie a na Krepe sie przejsc na piechote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 06.06.2004 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Adam_ - NA KRĘPIE TEŻ SĄ PERKINGI... a co do okolic mojego domu to spoko, porozmawiam z sąsiadami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.06.2004 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 No domyslam sie ze tez sa Ale predzej chodzi o logistyke.Zanim wszyscy dotra do swoich pojazdow,dojada i znajda miejsce do parkingowania to troche czasu pewnie uplynie. A przypuszczam ze Forumowicze nie zawioda i przybedzie ich sporo. A moze jakies drogowskazy porobic? Zeby sie nikt nie zgubil :) Znajac moje szczescie to ja bede pierwszym ktory sie zgubi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.06.2004 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Widzę że lista powstaje i ja też już na niej jestem mam nadzieję że tym razem nic nam nie ywpadnie i będziemy mogli przybyć. A o drgowskazach pogadamy jak będzie bliżej spotkania. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 06.06.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Aga J.G jakby co to Ci juz pociag zorganizowalem :) Tylko bys musiala wstac baaardzo rano bo o 5 odjezdza Hihihihihihhihihi Jakbys jechala pociagiem to z Dabrowy moge odebrac.Akurat przyjezdza o 13.30 to by sie zdazylo do Krystiana na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 07.06.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Proszę mnie uwzględnić w Powszechnym Spisie Gości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts