Teska 19.07.2004 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2004 OSOWA jak to daleko??????? a co ja mam powiedziec????? ja jade ze szczecina... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 20.07.2004 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2004 Liste prowadzi Edzia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.07.2004 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 ...Krystian , a gdzie mozna zapisac sie a liste/????? moj małżonek też bedzie:) wiec sztuk 2... Teska - jeżeli chodzi o mecz to jak pisze wyżej pitbull... u mnie jesteś na liście, która jest aktualizowana w drugim poście w tym temacie na str.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 21.07.2004 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2004 Mam pytanko do osób które już zadeklarowały chęć wspólnego spotkania (gaga2, Adam_ , EDZIA, Aga J.G, joanka77, Grzegorz63, Wowka, kgadzina, Noel, Majka, ilona75, loop, magdak, Teska, pitbull, Agacka, Krystian, Ziaba, Enya, Uller, bodzio_g... ), ile szykować na budowie miejsc do spania ??? (możecie odpowiadać na priva... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 22.07.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Witam Widze że fajne , spore grono sie organizuje na zlot fiu fiu Ja narazie śledze wontek Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.07.2004 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Mam pytanko do osób które już zadeklarowały chęć wspólnego spotkania (gaga2, Adam_ , EDZIA, Aga J.G, joanka77, Grzegorz63, Wowka, kgadzina, Noel, Majka, ilona75, loop, magdak, Teska, pitbull, Agacka, Krystian, Ziaba, Enya, Uller, bodzio_g... ), ile szykować na budowie miejsc do spania ??? (możecie odpowiadać na priva... ) No dla mnie to raczej chyba nie .W razie czego to sie na piechote nawet do domu dotelepie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.07.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2004 Mam pytanko do osób które już zadeklarowały chęć wspólnego spotkania (gaga2, Adam_ , EDZIA, Aga J.G, joanka77, Grzegorz63, Wowka, kgadzina, Noel, Majka, ilona75, loop, magdak, Teska, pitbull, Agacka, Krystian, Ziaba, Enya, Uller, bodzio_g... ), ile szykować na budowie miejsc do spania ??? (możecie odpowiadać na priva... ) No dla mnie to raczej chyba nie .W razie czego to sie na piechote nawet do domu dotelepie No ze mną trochę gorzej, ciężko było by mi się dotelepać do domu, muszę zdążyć do 1 września , zatem wstępnie Krystian rezerwuję 4 miejsca noclegowe Witam Widze że fajne , spore grono sie organizuje na zlot fiu fiu Ja narazie śledze wontek Pozdrawiam ARi ARi a Ty nie podczytuj tego wątku...tylko migiem się wpisuj na listę uczestników i KONIECZNIE , do Kadry Forumowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 23.07.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 łomatko!!!! ja nawet nie wiedziałem że taki wątek jest - w sumie to nie czytam całego forum tylko wymianę doświadczeń i grupę oberschlesien Dobrze że Krystian napisał tu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=378414#378414 o tym bo bym pewnie tego nie zauważył nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.07.2004 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2004 No ze mną trochę gorzej, ciężko było by mi się dotelepać do domu, muszę zdążyć do 1 września , zatem wstępnie Krystian rezerwuję 4 miejsca noclegowe OK... Jako pierwsza masz sypialnię... powiedzmy 20m2 dla swojej Rodzinki. Jeszcze sześć pokoików wolnych... (salonu nie liczę bo będzie ,,ogólnodostępny" do późnych godzin... , piwnicy i garażu też nie bo tam jest brrrrrzimno...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Węgrzyn 24.07.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2004 Czy i my moglibyśmy dołączyć? "My" to ja i mój mąż oraz dwóch małych urwisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 25.07.2004 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Hej wszystkim. Krystian, czy Ty wiesz na co się wypuszczasz?. A żona wie co kombinujesz? Tyle luda jak Ci się zwali do chaty to ci ją rozniosą (zwłaszcza dzieci),ja nie popuszczę. Wejdę w każdą dziurę, inni chyba też. Poza tym musisz przygotować piwnice na napoje, co Ci wszyscy przywieziemy ze sobą.Myśle,że kołocza też ktoś przywiezie(inni mogą przywieźć jakieś ciasto ). Wuszt najlepiej jeden rodzaj,więc Ty byś musiał to załatwić, ew. może być kiełbasa . Do wszystkich: proponuje na miejscu jakąś małą zrzutkę dla gospodarza na cele organizacyjne. Napiszcie co sądzicie. Acha, co do kociołków, to nie mam zdania, tylko tyle, że to dużo roboty i pieczenia, a nie zawsze wychodzi. Nara mam nadzieję, że będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2004 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2004 Zawsze się coś zorganizuje Krystian ja też zamawiam nocleg dla 4 osób. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 26.07.2004 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 my z moją się wyśpimy w pasacie. Zresztą kto wogóle chce spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.07.2004 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Czy i my moglibyśmy dołączyć? "My" to ja i mój mąż oraz dwóch małych urwisów. No nareszcie ktoś z Grupy Częstochowskiej... Witaj Aniu, jesteś na liście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.07.2004 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Zawsze się coś zorganizuje Krystian ja też zamawiam nocleg dla 4 osób. Pozdrawiam Aga. Aga J.G masz i TY pokoik dla swojej Rodzinki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.07.2004 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 my z moją się wyśpimy w pasacie. Zresztą kto wogóle chce spać. Passat ma zarezerwowane miejsce na terenie ogrodzonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.07.2004 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 ZAPRASZAM OCZYWIŚCIE Z RODZINAMI... Dobry pomysł EDZI - LISTA UCZESTNIKÓW: gaga2, Adam_ , EDZIA, Aga J.G, joanka77, Grzegorz63, Wowka, kgadzina, Noel, Majka, ilona75, loop, magdak, Teska, pitbull, Agacka, Krystian, Ziaba, Enya, Uller, bodzio_g, Gosia Łódź, Anna Węgrzyn, ...... a i REDAKCJA nie wyklucza swego udziału, przygotowyje nawet drużynę piłkarską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 26.07.2004 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Hej wszystkim. Krystian, czy Ty wiesz na co się wypuszczasz?. Nie wiem... A żona wie co kombinujesz? Wie... Tyle luda jak Ci się zwali do chaty to ci ją rozniosą (zwłaszcza dzieci),ja nie popuszczę. Wejdę w każdą dziurę, inni chyba też. Zapraszam we wszystkie dziury... Poza tym musisz przygotować piwnice na napoje, co Ci wszyscy przywieziemy ze sobą. Piwnice gotowe... Myśle,że kołocza też ktoś przywiezie(inni mogą przywieźć jakieś ciasto ). Wuszt najlepiej jeden rodzaj,więc Ty byś musiał to załatwić, ew. może być kiełbasa . OK... Do wszystkich: proponuje na miejscu jakąś małą zrzutkę dla gospodarza na cele organizacyjne. Napiszcie co sądzicie. WYKLUCZONE !!! (Choć pewna forma dobrowolnej zbiórki wśród uczestników dla Nikoli nie jest wykluczona...) Acha, co do kociołków, to nie mam zdania, tylko tyle, że to dużo roboty i pieczenia, a nie zawsze wychodzi. Nara mam nadzieję, że będę. Kociołków będzie chyba dosyć... (liczę na tych którzy deklarowali się na poprzednich stronach... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.07.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2004 Krystian dzięki za apartament Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 27.07.2004 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 REDAKCJA [...] przygotowyje nawet drużynę piłkarską... O, będzie fusbal. To mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts