Krystian 27.07.2004 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 No to zapisuj się szybko do drużyny.... Ale zaroz...pjeronym... no to loop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2004 podnosze:),zeby temat nie upadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 29.07.2004 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2004 No to zapisuj się szybko do drużyny.... Tylko mi jeszcze powiedz że mam szukać nowego wątku o zapisach na fusbal? Bo jak nie to oświadczam, że grom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2004 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Chopy!!! i Baby!!!!!. Bo już sierpień. Trza sie rychtować. Czy to prawda że w Kolumbii rozlewają hoop JASNE PEŁNE? Podobno trza przyjechać do Ogrodzieńca, żeby sie o tym dowiedzieć. Nara, mam nadzieję, że będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 01.08.2004 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2004 Jeśli chodzi o kadrę, to wystawiam synka do ataku, bo ja tylko mogę zamiast słupka ( żeby zmniejszyć szerokość bramki) Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszw 02.08.2004 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Witam serdecznieJestem nowym uczestnikiem FORUM - wszystkich serdecznie witam i pozdrawiam. Zaintrygował mnie zlot w KRĘPIE , bo właśnie w KRĘPIE buduję dom - jednal moja KRĘPA leży 3 km od SŁUPSKA. Szkoda, że to tak daleko od KRĘPY przy OGRODZIEŃCU. Życzę miłej zabawy wszystkim uczestnikom zlotu!!!A może jest jeszcze gdzieś jakaś KRĘPA? Może to dobry pomysł na integrację KRĘP POLSKICH?PozdrawiamJanusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 02.08.2004 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2004 Jezli chodzi o nas to raczej po imprezce wracamy na do domu - tylko jeszcze niewiemy kto bedzie pasażerem a kto kierowcą? Chyba bedziemy rzucać monetą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.08.2004 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 A może jest jeszcze gdzieś jakaś KRĘPA? Może to dobry pomysł na integrację KRĘP POLSKICH? Pozdrawiam Janusz Cześć Janusz, o ile dobrze pamiętam, to Basia Niechcicowa też mieszkała w KRĘPIE...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 04.08.2004 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Jezli chodzi o nas to raczej po imprezce wracamy na do domu - tylko jeszcze niewiemy kto bedzie pasażerem a kto kierowcą? Chyba bedziemy rzucać monetą. ... wszyscy wracaję do domu z tym, że niektórzy do mojego ,,domu w budowie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Proponuję ,aby kazdy zaopatrzył sie w identyfikator z Forumowym imieniem Będzie od razu jasne kto kim jest Miłej zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilona75 05.08.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Z tymi identyfikatorami to bardzo dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.08.2004 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Z tymi identyfikatorami to bardzo dobry pomysł Identyfikatory się robią . Mam tylko prośbę o podanie imion osób towarzyszących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Tomek A może, żeby latwiej bylo zapamietywać, to na plakietkach tych co sami nie biorą udziału w forum dopisywać imię forumowicza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 05.08.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Majko imiona dzieci też ?Twoje to Ania i Michał...dobrze pamiętam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 05.08.2004 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Edzia, ale Ty masz pamięć Ich nie wpisuj, wracają 29 tego z obozu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 05.08.2004 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 Edzia czuwa nad wszystkim... Zaprojektowała śliczne plakietki na zlot... Pomyślała o wszystkim, dajcie jej tylko dane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2004 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Witam,My też chętnie wybralibysmy się do Ogrodzieńca, tylko....nie mamy samochodu.Krystian - czy bez samochodu da się do Ciebie jakoś dotrzeć? Znajdzie się dla nas miejsce na spotkaniu?Będziemy jechać z Krakowa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.08.2004 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Cześć Sonika !!! Myślę, że o wspólny dojazd możesz poprasić na krakowskiej, zresztą zerknij na listę, na pewno z kimś dojedziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 08.08.2004 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2004 Dobry pomysł EDZI - LISTA UCZESTNIKÓW: gaga2, Adam_ , EDZIA, Aga J.G, joanka77, Grzegorz63, Wowka, kgadzina, Noel, Majka, ilona75, loop, magdak, Teska, pitbull, Agacka, Krystian, Ziaba, Enya, Uller, bodzio_g, Gosia Łódź, Anna Węgrzyn, Sonika, ...... a i REDAKCJA nie wyklucza swego udziału, przygotowuje nawet drużynę piłkarską... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.08.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 W ramach ćwiczeń ślonskiej godki pozerkejcie se tukej http://www.grafmix.40.pl/rozrywka/Slonske_Windows.pps (zmiana slajdów klawiszem Page Down) Pyrsk ludkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts