Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ups...dopiero strona mi sie otworzyła..... :lol: my tam z moja połowką trenujemy....

Krystian czy mozna jakos sie z Toba skontaktowac??? chcielibysmy gdzie zrobic rezerwacje....nio na noc... gdzie skoło albo w krakowie...do szczecina kawał drogi po fajnej impresce nie bedzie jak wrócic na kołach :lol: :lol:

ups...dopiero strona mi sie otworzyła..... :lol: my tam z moja połowką trenujemy....

Krystian czy mozna jakos sie z Toba skontaktowac??? chcielibysmy gdzie zrobic rezerwacje....nio na noc... gdzie skoło albo w krakowie...do szczecina kawał drogi po fajnej impresce nie bedzie jak wrócic na kołach :lol: :lol:

Tesko Krystian zaoferował noclegi w swoim domu a o nocleg w Krakowie to raczej z Majką.

Krystian obecnie wypoczywa przed Zlotem :wink:

Zlot już za dwa tygodnie !

Pod nieobecność Krystiana pozwalam sobie ponownie przedstawić listę uczestników i proszę o informacje czy wszyscy zapisani będą obecni na zlocie.

Ponawiam prośbę o dane osób towarzyszących - imiona - żony/ męża, dzieci i innych może być na priv.

Do tej pory mam tylko informację od Majki, Adama__ , ilony 75, joanki77, bodzia_g, Agi J.G, Wowki, Ullera

LISTA UCZESTNIKÓW:

1. gaga2, - pamiętam imiona

2. Adam__ , - mam informację

3. EDZIA, - pamiętam imiona

4. Aga J.G, - mam informację

5. joanka77, mam informację

6. Grzegorz63,

7. Wowka, - mam informację

8. kgadzina,

9. Noel, - nie może przyjechać...szkoda :(

10. Majka, - mam informację

11. ilona75, mam informację

12. loop, mam informację

13. magdak, - da znać czy przyjedzie

14. Teska, - mam informację

15. pitbull, - mam informację

16. Agacka,

17. Krystian, nie pamiętam imienia córki

18. Ziaba, - nie może przyjechać...szkoda :(

19. Enya, - mam informację

20. Uller, - mam informację

21. bodzio_g, - mam informację

22. Gosia Łódź, - mam informację

23. Anna Węgrzyn,

24. Sonika, ......

a i REDAKCJA nie wyklucza swego udziału, ...

Gosia Łódź i Łukasz Łódź...

oczywiście jak wspomniałam mój mąz ma już ligę i gra, i musze Go namówić ,a by zrezygnował ze swego meczu ligowego -musi pogadać z trenerem.

Więc ja ostateczną odpowiedź czy przyjedziemy dam do tego czwartku tj. 19.08. dobrze?

Jak przyjadę to mam swój namiot, i materac... oczywiście zgłaszam się do przywiezienia na grill -mięska, jakies piwko, sałatkę grecką mogę zrobić mam miskę na kilkanascie osób:))

I mój mąż może spokojnie stać na bramce-jest bramkarzem:)))

mąż Wojtek, syn (6 lat) Michał.

Potwierdzę jeszcze w najbliższym czasie czy uda nam się dojechać do Ogorodzieńca. Bo jeśli uda nam się zorganizować wszystko na budowie to chcielibyśmy jechać w najbliższy piątek na Mazury na parę dni (to będzie jedyny nasz tegoroczny wyjazd wakacyjny, bardzo nam potrzebny po stresach ostatnich miesięcy)...

Pozdrawiam serdecznie :)

Magdak

Witojcie!

Proponuję ze swej strony żeby może powiadomić lokalną policję że tak wielka ilość samochodów parkująca przy ul. Piastowskiej to nie zebranie mafiozów z całej Polski ale niewinne spotkanie fanów budowania domów... (również z betonu :D :D :D :D :D )

Nara!

Edziu,

Niestety ( :)))) nie przyjechałem i będę miał kłopoty z dojechaniem. Jedyny słuszny kierunek to MAZURY!!!!!!!!!!!!!!!!!

OBECNIE DOJEŻDŻAM W KAŻDY WEEKEND.

Tomek