Teska 11.08.2004 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 kwestia formalna czy zlot bedzie??? bo cisza nastała..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 Ale się ubawiłam Istne kino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.08.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 ups...dopiero strona mi sie otworzyła..... my tam z moja połowką trenujemy.... Krystian czy mozna jakos sie z Toba skontaktowac??? chcielibysmy gdzie zrobic rezerwacje....nio na noc... gdzie skoło albo w krakowie...do szczecina kawał drogi po fajnej impresce nie bedzie jak wrócic na kołach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 11.08.2004 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 W ramach ćwiczeń ślonskiej godki pozerkejcie se tukej http://www.grafmix.40.pl/rozrywka/Slonske_Windows.pps Pyrsk ludkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 11.08.2004 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2004 I tu tyż se pozerkyjcie ludkowie. Tyż trza knefel "page down" ciś coby sztartnoć te moderne Łokna XP A jak trza to "page Up" i bydzie curik. http://www.gaw.centrum.net.pl/smiech/20030403.pps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.08.2004 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2004 łomatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 ups...dopiero strona mi sie otworzyła..... my tam z moja połowką trenujemy.... Krystian czy mozna jakos sie z Toba skontaktowac??? chcielibysmy gdzie zrobic rezerwacje....nio na noc... gdzie skoło albo w krakowie...do szczecina kawał drogi po fajnej impresce nie bedzie jak wrócic na kołach Tesko Krystian zaoferował noclegi w swoim domu a o nocleg w Krakowie to raczej z Majką. Krystian obecnie wypoczywa przed Zlotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 13.08.2004 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2004 Zlot już za dwa tygodnie ! Pod nieobecność Krystiana pozwalam sobie ponownie przedstawić listę uczestników i proszę o informacje czy wszyscy zapisani będą obecni na zlocie. Ponawiam prośbę o dane osób towarzyszących - imiona - żony/ męża, dzieci i innych może być na priv. Do tej pory mam tylko informację od Majki, Adama__ , ilony 75, joanki77, bodzia_g, Agi J.G, Wowki, Ullera LISTA UCZESTNIKÓW: 1. gaga2, - pamiętam imiona 2. Adam__ , - mam informację 3. EDZIA, - pamiętam imiona 4. Aga J.G, - mam informację 5. joanka77, mam informację 6. Grzegorz63, 7. Wowka, - mam informację 8. kgadzina, 9. Noel, - nie może przyjechać...szkoda 10. Majka, - mam informację 11. ilona75, mam informację 12. loop, mam informację 13. magdak, - da znać czy przyjedzie 14. Teska, - mam informację 15. pitbull, - mam informację 16. Agacka, 17. Krystian, nie pamiętam imienia córki 18. Ziaba, - nie może przyjechać...szkoda 19. Enya, - mam informację 20. Uller, - mam informację 21. bodzio_g, - mam informację 22. Gosia Łódź, - mam informację 23. Anna Węgrzyn, 24. Sonika, ...... a i REDAKCJA nie wyklucza swego udziału, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia Łódź 14.08.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Gosia Łódź i Łukasz Łódź...oczywiście jak wspomniałam mój mąz ma już ligę i gra, i musze Go namówić ,a by zrezygnował ze swego meczu ligowego -musi pogadać z trenerem. Więc ja ostateczną odpowiedź czy przyjedziemy dam do tego czwartku tj. 19.08. dobrze? Jak przyjadę to mam swój namiot, i materac... oczywiście zgłaszam się do przywiezienia na grill -mięska, jakies piwko, sałatkę grecką mogę zrobić mam miskę na kilkanascie osób:)) I mój mąż może spokojnie stać na bramce-jest bramkarzem:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Mam nadzieję że przed samym spotkaniem Krystian dostarczy jakieś namiary jak tam tarfić Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.08.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Mam nadzieję że przed samym spotkaniem Krystian dostarczy jakieś namiary jak tam tarfić Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 14.08.2004 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2004 Aga J.G Ja mam sprawdzony sposób: 1. jak masz dobry wzrok, to wyjdziesz na ruiny i.... zobaczysz 2. jak masz dobry słuch to.....usłyszysz 3. jak masz dobry węch to.....wyczujesz a poza tym każdy napotkany człowiek zna droge to Ci wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2004 Bodzi dzieki za wyczerpującą odpowiedź mam nadzieję że moje zmysły nie zawiodą i jakoś znajdę Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 16.08.2004 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 mąż Wojtek, syn (6 lat) Michał. Potwierdzę jeszcze w najbliższym czasie czy uda nam się dojechać do Ogorodzieńca. Bo jeśli uda nam się zorganizować wszystko na budowie to chcielibyśmy jechać w najbliższy piątek na Mazury na parę dni (to będzie jedyny nasz tegoroczny wyjazd wakacyjny, bardzo nam potrzebny po stresach ostatnich miesięcy)... Pozdrawiam serdecznie Magdak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.08.2004 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Witojcie! Proponuję ze swej strony żeby może powiadomić lokalną policję że tak wielka ilość samochodów parkująca przy ul. Piastowskiej to nie zebranie mafiozów z całej Polski ale niewinne spotkanie fanów budowania domów... (również z betonu ) Nara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 16.08.2004 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 jeśli uda nam się dotrzeć to też oczywiście z kiełbaskami i dużą ilością wszelkiego typu napojów , sałatki nie obiecuję, bo najprawdopodobniej do Ogrodzieńca przyjedziemy bezpośrednio wracając z urlopu na Mazurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2004 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2004 Myślisz Kagadzinko że Policja będzie chciała zrobić na nas nalot, może nie będzie tak źle Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.08.2004 01:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Edziu, Niestety ( ))) nie przyjechałem i będę miał kłopoty z dojechaniem. Jedyny słuszny kierunek to MAZURY!!!!!!!!!!!!!!!!! OBECNIE DOJEŻDŻAM W KAŻDY WEEKEND. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.08.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Tomku szkoda, że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 17.08.2004 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Niestety, nie wystawimy drużyny na spotkaniu w Ogrodzieńcu. Rozczarowanych - przepraszamy. Postaramy się być z Wami.Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za organizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts