Majka 17.08.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 No i.... wygralismy walkowerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 17.08.2004 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Widać , że wystraszyli sie takiego silnego składu drużyny z naszej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 17.08.2004 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2004 Niestety, nie wystawimy drużyny na spotkaniu w Ogrodzieńcu. Rozczarowanych - przepraszamy. Postaramy się być z Wami. Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za organizację. nie bójcie się mnie nie będzie kgadzina nie martw się ty na Śląsk ja do Małopolski suma aut=const. Policja sie nie kapnie, chyba, że ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2004 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 proszę jak szybko wygralismy ten mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 18.08.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 nie będzie meczu...hmmm no to znaczy ze nie musze już jechać do ogrodzieńca...a swoją droga to redakcja powinna się wstydzić... najpierw nas pojudza.. ze ma drużyne... a jak przychodzi co do czego to bieże nogi za pas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.08.2004 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Widzocznie Redakcja się przestraszyła Maksiu Ty się nie wygłupiaj pakuj walizki i do Ogrodzieńca Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 18.08.2004 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2004 Mam nadzieję że przed samym spotkaniem Krystian dostarczy jakieś namiary jak tam tarfić Pozdrawiam Aga. Aga J.G. na pierwszej stronie Krystian wytlumaczyl jak dojechac I naprawde latwo trafic.Przetestowalm niedawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 19.08.2004 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 To co, nie będzie fusbalu??? Może orłów janasa weźmiemy i im wczaśniemy (po wczorajszym "występie" z Danią to chyba nie byłoby trudne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.08.2004 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 To co, nie będzie fusbalu??? Może orłów janasa weźmiemy i im wczaśniemy (po wczorajszym "występie" z Danią to chyba nie byłoby trudne) Fusball/ mecz / może być to wszystko będzie zależało od nasztch chęci...a drużyny np. ...czekam na pomysły Może siły będą bardziej wyrównane, bo w meczu z Redakcją nasze szanse na wygraną były pod dużym znakiem zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.08.2004 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Ależ Edzia, jak mozesz wątpić w nasze umiejętnosci pilkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.08.2004 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2004 Adam dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.08.2004 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Fusball/ mecz / może być to wszystko będzie zależało od nasztch chęci...a drużyny np. ...czekam na pomysły Może siły będą bardziej wyrównane, bo w meczu z Redakcją nasze szanse na wygraną były pod dużym znakiem zapytania. Edzia ponieważ notowania Redakcji zbliżają się do notowań byłego rządu mojego niestety imiennika dziwi mnie Twój pesymizm, po prostu Redakcja boi się ludu Moje propozycje to mecze np. Krakowiacy i Górale, Berciki i Zbyszki, Ślązoki i Warszawioki, a jeżeli Igrzyska to niech sie bijom Hanysy i Gorole a po meczu beczka KELTA do wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 hanysy i gorole mówisz to ja nie wiem, gdzie sie uplasować. Z urodzenia hanyska, z zamieszkania gorolka Przyjdzie mi podawać wszystkim piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 20.08.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 hanysy i gorole mówisz to ja nie wiem, gdzie sie uplasować. Z urodzenia hanyska, z zamieszkania gorolka Przyjdzie mi podawać wszystkim piwo Majka w takim razie jesteś świetną kandydatką na sędziego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.08.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Tak, sędzia sprawiedliwy równo wszystkim polewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.08.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Oj widzę że bez meczu się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 20.08.2004 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2004 Ho ho . Jest beczka piwa , jest sedzia , co polewa , tylko przeciwnik dał plamy.Chłopców od Janasa nie bierzemy , bo za ciency dla nas. Więc co, a może elita i liderzy kontra nowicjusze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2004 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2004 Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2004 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 może "Orły Górskiego" zaprosić Majka pierszo połowa u nos, a po przerwie możesz zacząć piwo nalewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 22.08.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Niestety nie damy rady przyjechać na zlot zmiana planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts