Aga J.G 22.08.2004 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 22.08.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 A wczoraj w Ogrodzieńcu była wielka impreza. Ciekawe , czy ktoś był ??Prosze o relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 bodzio_g - ja nie byłem dopiero wróciłem i czytam sobie... Dziękuję wszystkim za podtrzymanie tematu, na pytania zaraz odpowiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Niestety, nie wystawimy drużyny na spotkaniu w Ogrodzieńcu. Rozczarowanych - przepraszamy. Postaramy się być z Wami. Pozdrawiamy serdecznie i trzymamy kciuki za organizację. No to mamy nadzieję, że Redakcja wystawi godną reprezentację na spotkanie przy grillu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 nie będzie meczu...hmmm no to znaczy ze nie musze już jechać do ogrodzieńca...a swoją droga to redakcja powinna się wstydzić... najpierw nas pojudza.. ze ma drużyne... a jak przychodzi co do czego to bieże nogi za pas maksiu - jasne, że nie musisz, ale jak miło by było gdybyś zechciał i mógł przyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Moje propozycje to mecze np. Krakowiacy i Górale, Berciki i Zbyszki, Ślązoki i Warszawioki, a jeżeli Igrzyska to niech sie bijom Hanysy i Gorole a po meczu beczka KELTA do wszystkich ... jaaaaaaaa, najlepi namjyszać i śe straćić, a potym śe śmjoć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.08.2004 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Wybieralem sie Ale z uwagi na pogode i na niski pulap chmur - jak to fachowo brzmi - zrezygnowalem. Bylem kiedys na takim pokazie w Olsztynie k/Czestochowy jak byla podobna pogoda. Niewiele bylo widac .Tzn widac bylo ale to nie bylo to co jak jest bezchmurne niebo Bo te najlepsze ognie to wybuchaja dosyc wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 hanysy i gorole mówisz to ja nie wiem, gdzie sie uplasować. Z urodzenia hanyska, z zamieszkania gorolka Przyjdzie mi podawać wszystkim piwo Majka - to jest nas już dwójka (no chyba, że Adam_ i ... np.: Wowka ? się przyłączą... ) Zawsze możemy jedną połówkę w jednej a drugą połówkę w drugiej drużynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Niestety nie damy rady przyjechać na zlot zmiana planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 22.08.2004 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 No to ciekawe do jakiego "sortu" ja sie zaliczam. Z urodzenia i zamieszkania przez .... dziesci lat - hanys Z rodzicow - jak to ktos okreslil - basztard A teraz od niedawna to gorol To w koncu kim ja jestem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 No to do Zlotu niewiele zostało w związku z czym: - meldujcie się do Edzi, aby plakietki były gotowe na Zlot... - wydrukujcie sobie pierwszy post w tym temacie, gdzie objaśniam jak dojechać, - jażeli macie pytania, to odpowiem na nie do środy (24.00), ponieważ w czwartek i piątek mam ,,conieco" do zrobienia w domku i na działce... ... ale będzie jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Adam_ - jesteś FORUMOWICZEM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 ... acha, krzinka Kelta przywieziona... tylko czy się ostanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2004 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Moje propozycje to mecze np. Krakowiacy i Górale, Berciki i Zbyszki, Ślązoki i Warszawioki, a jeżeli Igrzyska to niech sie bijom Hanysy i Gorole a po meczu beczka KELTA do wszystkich ... jaaaaaaaa, najlepi namjyszać i śe straćić, a potym śe śmjoć... jo to bych sie z tego weselo strcioł i s Wami pochichroł, ale to by było namieszane jeszcze idzie zagrać mecze Silka- ytong bale - porotherm JW- 3W żeby było więcej czasu na grill i piwko to grać tylko na "elwry" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2004 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 ... acha, krzinka Kelta przywieziona... tylko czy się ostanie... NIESTETY najwyżej pół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 ... a TYN Jamles łognisty mjyszo dali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2004 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 ... a TYN Jamles łognisty mjyszo dali... te małe to już takie som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 Szkoda, że cię zabraknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 22.08.2004 22:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2004 ,, Na elwry" to dobry pomysł, na Krępie ostała się jedna bramka, taka bardziej do ręcznej, ale zawsze...można rozegrać kilkanaście meczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 23.08.2004 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 No dobra, tylko powiedzcie w końcu czy mom brać te korki czy nie, bo już nie wiem czy ten szpil bedzie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts