Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie będzie meczu...hmmm no to znaczy ze nie musze już jechać do ogrodzieńca...a swoją droga to redakcja powinna się wstydzić... najpierw nas pojudza.. ze ma drużyne... a jak przychodzi co do czego to bieże nogi za pas :D

maksiu - jasne, że nie musisz, ale jak miło by było gdybyś zechciał i mógł przyjechać... :p :p :p

Wybieralem sie

Ale z uwagi na pogode i na niski pulap chmur - jak to fachowo brzmi :) - zrezygnowalem.

Bylem kiedys na takim pokazie w Olsztynie k/Czestochowy jak byla podobna pogoda.

Niewiele bylo widac :(.Tzn widac bylo ale to nie bylo to co jak jest bezchmurne niebo

Bo te najlepsze ognie to wybuchaja dosyc wysoko :)

hanysy i gorole mówisz :roll: to ja nie wiem, gdzie sie uplasować. Z urodzenia hanyska, z zamieszkania gorolka :D Przyjdzie mi podawać wszystkim piwo :D

Majka - to jest nas już dwójka (no chyba, że Adam_ i ... np.: Wowka ? się przyłączą... :wink: )

Zawsze możemy jedną połówkę w jednej a drugą połówkę w drugiej drużynie... :lol: :lol: :lol: :wink:

No to do Zlotu niewiele zostało w związku z czym:

- meldujcie się do Edzi, aby plakietki były gotowe na Zlot... :p

- wydrukujcie sobie pierwszy post w tym temacie, gdzie objaśniam jak dojechać,

- jażeli macie pytania, to odpowiem na nie do środy (24.00), ponieważ w czwartek i piątek mam ,,conieco" do zrobienia w domku i na działce... :wink:

... ale będzie jazda... 8) 8) 8)

Moje propozycje to mecze np. Krakowiacy i Górale, Berciki i Zbyszki, Ślązoki i Warszawioki, a jeżeli Igrzyska to niech sie bijom Hanysy i Gorole a po meczu beczka KELTA do wszystkich :wink: 8) :oops:

... jaaaaaaaa, najlepi namjyszać i śe straćić, a potym śe śmjoć...

:lol: :lol: :lol:

jo to bych sie z tego weselo strcioł i s Wami pochichroł, ale to by było

namieszane :o :roll: :wink:

jeszcze idzie zagrać mecze

Silka- ytong

bale - porotherm

JW- 3W

żeby było więcej czasu na grill i piwko to grać tylko na "elwry" :lol: :wink: