Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

PROGRAM (OTWARTY):

- 12.00 – 15.00 – dojeżdżamy, oglądamy domek, częstuję gości kawusią i ciachem, dla dzieciaków też coś będzie...

- 15.00 – 20.00 – wspólny grill na KRĘPIE , do tego ognisko i pieczonki (mamy 4 kociołki), no i jakieś pivco... 8) 8) 8) , możemy w tym czasie: rozegrać kilka meczy ,,na elwry" (na jedenastki), wysłuchać instruktażu na temat robienia pieczonek, posłuchać ,,ślonskij godki", ....... dodajcie wasze propozycje

- 20.00 – xx.xx – zrobi się już ciemno, więc możemy wrócić na budowę mojego domku i jeszcze pogadać... 8)

PROŚBA: zabierzcie z sobą, jeżeli nie sprawi to wam kłopotu, grille składane, bo mój może być zbyt mało wydajny jak na tak dużą grupę ... :-? Węgiel drzewny i drewno na ognisko i pieczonki oczywiście przygotuję... :wink:

Pieruny, a mnie w druga strona rzuci. Na Mazury musza jechać. Niech no ino wam sie Skarbek nie naprzykrzo.

Pozdrawiam wszystkich którzy dojadą,

I gospodarzy też.

Tomek

A u mnie zaczęły się pewne problemy ..... :cry:

Mam nadzieję, że do soboty się wyjaśni ...... (pozytywnie :p ) i przynajmniej na kilka godzin sie spotkamy.

Wowka - nic się niec bój, jak nie przyjedziesz, to o 20.00 wsiadamy WSZYSCY w samochody i jedziemy do ciebie na parapetówę... 8) 8) 8) ... tym bardziej, że to tylko 25min. spokojnej jazdy... :wink:

JAK DOJECHAC :

- od KRAKOWA – drogą ,,4” do Olkusza, dalej ,,791”, kilka metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w lewo to Piastowska, w dół do końca i po lewej...

- od SOSNOWCA – drogą ,,4” w kierunku Olkusza, dalej ,,790”, przez Łosień, Niegowonice (za szczytem wzniesienia jest parking i punkt widokowy na skałkach, warto się zatrzymać) , 1000 metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w prawo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek...

- od CZĘSTOCHOWY – do Zawiercia, dalej drogą ,,78” na Kielce, w Fugasówce w prawo ,,791” do Ogrodzieńca, ok.3km do centrum, gdzie skręcamy w prawo na ,,790” w kierunku Dąbrowa Górnicza, Łazy, ok. 800m droga w lewo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek...

KRĘPA – to takie miejsce w lesie (1000m od mojego domku), gdzie są stawy, strumień, boisko, basen, brodzik dla dzieci, mini plac zabaw, kawiarnia, miejsca na ognisko... :p A tu Krępa na Mapie...

http://www.jura.art.pl/mapa/jura/m-jura73.png

Czytam i czytam, i coraz bardziej mi szkoda...Niestety poślizg budowlano -przeprowadzkowy skutecznie zepsuł mi urlop i dzieciom wakacje. Nie decydowałam się na przyjazd, bo chyba przez skórę czułam opóźnienie przeprowadzkowe. I niestety, albo nareszcie- nadchodzi godzina zero. Bawcie się dobrze i wypijcie jakiegoś Kelcika za nową jakość naszej codziennosci.