Krystian 23.08.2004 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 No dobra, tylko powiedzcie w końcu czy mom brać te korki czy nie, bo już nie wiem czy ten szpil bedzie czy nie loop - zabierz korki i fusbalówkę, myślę, że rozegramy kilka kolejek ,,elwrów"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 23.08.2004 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 PROGRAM (OTWARTY): - 12.00 – 15.00 – dojeżdżamy, oglądamy domek, częstuję gości kawusią i ciachem, dla dzieciaków też coś będzie... - 15.00 – 20.00 – wspólny grill na KRĘPIE , do tego ognisko i pieczonki (mamy 4 kociołki), no i jakieś pivco... , możemy w tym czasie: rozegrać kilka meczy ,,na elwry" (na jedenastki), wysłuchać instruktażu na temat robienia pieczonek, posłuchać ,,ślonskij godki", ....... dodajcie wasze propozycje - 20.00 – xx.xx – zrobi się już ciemno, więc możemy wrócić na budowę mojego domku i jeszcze pogadać... PROŚBA: zabierzcie z sobą, jeżeli nie sprawi to wam kłopotu, grille składane, bo mój może być zbyt mało wydajny jak na tak dużą grupę ... Węgiel drzewny i drewno na ognisko i pieczonki oczywiście przygotuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.08.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2004 Pieruny, a mnie w druga strona rzuci. Na Mazury musza jechać. Niech no ino wam sie Skarbek nie naprzykrzo. Pozdrawiam wszystkich którzy dojadą,I gospodarzy też.Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.08.2004 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dojedziemy prosto na Krępę, troche spóźnieni, wsciekle głodni i spragnieni mam nadzieje, ze pamietacie o przykazaniach Bozych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.08.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 My też raczej będziemy spóźnieni ale będziemy Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 24.08.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 A u mnie zaczęły się pewne problemy ..... Mam nadzieję, że do soboty się wyjaśni ...... (pozytywnie ) i przynajmniej na kilka godzin sie spotkamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 24.08.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Wowka...kurka wodna, musi się pozytywnie wyjaśnić...trzymam za to kciuki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.08.2004 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 Dojedziemy prosto na Krępę, troche spóźnieni, wsciekle głodni i spragnieni mam nadzieje, ze pamietacie o przykazaniach Bozych spragnionych - napoić... czy jakoś tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 24.08.2004 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2004 A u mnie zaczęły się pewne problemy ..... Mam nadzieję, że do soboty się wyjaśni ...... (pozytywnie ) i przynajmniej na kilka godzin sie spotkamy. Wowka - nic się niec bój, jak nie przyjedziesz, to o 20.00 wsiadamy WSZYSCY w samochody i jedziemy do ciebie na parapetówę... ... tym bardziej, że to tylko 25min. spokojnej jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.08.2004 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Wowka pora szykować "referat", a może lepiej jednak dojechać do Ogrodzieńca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Wowka przyjeżdżaj bo jak się wszyscy zwalimy na parapetówę to będzie ciężko. Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.08.2004 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Kochani... parapetów mam całkiem sporo i tych węższych i tych szerszych TYŻ dla każdego się coś dobierze odpowiedniego ..... Właśnie się głowię jak pogodzić terminy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2004 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Wowka ty tach nas nie zaparaszaj bo jak nie przyjedziesz to gotowi jesteśmy pooglądać te parapety Pozdrawiam Aga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 25.08.2004 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 niestety nie pojawie sie w Ogrodzieńcu gdyż dopiero w sobote skonczymy prace na budowie... zycze milej zabawy...napewno bedzie jeszcze jakas okazja do spotkaniapozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.08.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Maksiu hmm...jakie prace???? cos tu nas sciemniasz kolego pakuj sie i sio do Ogrodzienca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.08.2004 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Podaję link do strony UMiG w Ogrodzieńcu http://www.ogrodzieniec.pl/ Jest tutaj sporo informacji o atrakcjach turystycznych ... Niestety ale brak mapki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Wowka - i bez mapki łatwo do mnie trafić... Dzisiaj i w piątek muszę jeszcze popracować na działce, więc nie będzie mnie na Forum, czekam na WAS w SOBOTĘ... Wydrukujcie sobie opis dojazdu, lub zapamiętajcie adres Ogrodzieniec - ul.Piastowska/Spacerowa (droga na Krępę)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 25.08.2004 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Ja trafię ..... Ale mapkę też znalazłem http://www.jura.art.pl/pl/index.php?go=mapserw po lewej stronie jest link do mapki a potem należy wybrać (i powiększyć) Kwadrat 3 od lewej i 6 licząc od góry w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 25.08.2004 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 JAK DOJECHAC : - od KRAKOWA – drogą ,,4” do Olkusza, dalej ,,791”, kilka metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w lewo to Piastowska, w dół do końca i po lewej... - od SOSNOWCA – drogą ,,4” w kierunku Olkusza, dalej ,,790”, przez Łosień, Niegowonice (za szczytem wzniesienia jest parking i punkt widokowy na skałkach, warto się zatrzymać) , 1000 metrów za białą tablicą ,,Ogrodzieniec” pierwsza w prawo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... - od CZĘSTOCHOWY – do Zawiercia, dalej drogą ,,78” na Kielce, w Fugasówce w prawo ,,791” do Ogrodzieńca, ok.3km do centrum, gdzie skręcamy w prawo na ,,790” w kierunku Dąbrowa Górnicza, Łazy, ok. 800m droga w lewo to Spacerowa, drogowskaz na KRĘPĘ, na drugim skrzyżowaniu w lewo stoi mój domek... KRĘPA – to takie miejsce w lesie (1000m od mojego domku), gdzie są stawy, strumień, boisko, basen, brodzik dla dzieci, mini plac zabaw, kawiarnia, miejsca na ognisko... A tu Krępa na Mapie... http://www.jura.art.pl/mapa/jura/m-jura73.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 25.08.2004 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Czytam i czytam, i coraz bardziej mi szkoda...Niestety poślizg budowlano -przeprowadzkowy skutecznie zepsuł mi urlop i dzieciom wakacje. Nie decydowałam się na przyjazd, bo chyba przez skórę czułam opóźnienie przeprowadzkowe. I niestety, albo nareszcie- nadchodzi godzina zero. Bawcie się dobrze i wypijcie jakiegoś Kelcika za nową jakość naszej codziennosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts