Krystian 25.08.2004 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2004 Joskul - wypijemy za wszystkich którzy nie mogli przyjechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 26.08.2004 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 To i za mnie wypijcie Nie dam rady przyjechać,ale myślami będę na pewno i już czekam na sprawozdanie fotograficzne ze spotkania.A miejsce wybraliście wyborne.Parę lat temu byłam tam na pokazie sztucznych ogni.Bawcie się dobrze pozdrawiam Kasiorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 26.08.2004 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Jako ze na zlot do Ogrodzienca jade - moim wspanialym,czerwonym Astrolotem - tylko w dwie osoby to zeby powietrza nie wozic to moge zabrac 2-3 osoby z Dabrowy Gorniczej albo okolicy Wyjazd kolo 11. Jakby co to kontakt na priva albo tel 609 044-026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 26.08.2004 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 i nam się plany nieco pokopały, z wakacji zamiast w piątek wrócimy w niedzielę, więc niestety do Ogrodzieńca nie zdążymy... żałujemy mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 26.08.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Witam Życze SUPER ZABAWY wypijcie browara zamnie brak czasu budowa POZDRAWIAM ELITE co sie bedzie bawiła zdajcie relacje i fotki zamieszczajcie na tym wondku Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.08.2004 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Teska: niestety niektórzy musza wlasnymi rekami budować dom... jak sie nie ma wystarczającej ilości dudków to trzeba zasuwac...pozdrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.08.2004 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 Podlasie ma zdecydowanie za daleko do Ogrodzieńca, ale w imieniu wszystkich życzę super zabawy! Na otarcie łez, ŻUBR - tuż za rogiem. Wasze zdrówko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 26.08.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2004 ojejka , nici z moich marzeń o wspólnym spotkaniu... a tak bardzo chciałam , jednak nie zawsze wszystko idzie po myśli ( czytaj cieśla nawalił z terminem , i teraz muszę być na budowie...) a wielka szkoda .. Mam nadzieję , że jeszcze kiedyś mi się uda Was kochani poznać , wypić razem tych" co w puszczy występują " itd .. Bużka i myślami jestem z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Kochani, strasznie wam zazdroszczę, że jutro się spotkacie. Bardzo bym chciała do was dołączyć, niestety mężusia mi oddelegowano zagramanicę, więc o spotkaiu z wami nici. Życzę wam wspaniałej zabawy i bezdeszczowej pogody Pozdrawiam was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 27.08.2004 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Każdy po kolei żałuje, że go nie będzie i zazdrości innym spotkania.... Ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie komu zazdroscić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.08.2004 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Oj Wowka- nie złość się. Na pewno będzie was dużo i pokażecie nam parę fotek ze spotkania. Mi nawalił z terminem mąż, sama nie pojadę bo- raz, że trochę daleko a dwa, że mam małego brzdąca, z którym sama nie odważę się jechać taki kawał drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 27.08.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 gorgu77 - ja się nie złoszczę. Tylko tak jakoś smutnie się stało, że z wielu, bardzo wielu chętnych i entuzjastycznie nastawionych forumowiczów teraz tak wielu z różnych powodów dojechać nie jest w stani. A powody potrafię zrozumieć. I mój przyjazd "wisi na włoku" pomimo, że mam do Ogrodzieńca na "rzut beretem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 27.08.2004 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Rzeczywiście jak tak dalej pójdzie to zrobi się bardzo kameralnie. Jakby było mało nieszczęść to żona mi się rozchorowała we wtorek. Miałem nadzieje że do soboty jej przejdzie, ale wczoraj chyba przechodziła apogeum anginy. Zaczęła nieśmiało cos mówić o tym, że może nie być w stanie pojechać. Sam też widzę w jakim jest stanie i nie wygląda to dobrze. Sam nie przyjadę, bo jak tak można zostawić chorą żonę w domu, a samemu na piwko wyskoczyć. Cały czas jestem dobrej myśli i mam nadzieję żonka wyzdrowieje i pojawimy się w Ogrodzieńcu. Ale i mój przyjazd zawisł na włosku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.08.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Uller, przyznaj sie lepiej, że kierowca Twoj niepewny Żartuje, mam nadzieję, że zonie sie polepszy. Auto mamy od wtorku w warsztacie Moja determinacja jest jednak olbrzymia.......pozyczam "ciężarowkę" od brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2004 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Majka i tak trzymać !!! Nasz przyjazd też był pod znakiem zapytania, ale na szczęście wszystko pomyślnie się skończyło i będziemy...no chyba, żeby jakaś siła wyższa Szkoda naprawdę szkoda, że tyle osób nie może przybyć do Ogrodzieńca. Mam jednak nadzieję, że osoby, które zjawią się w Ogrodzieńcu przywiozą ze sobą duży zapas DOBREGO HUMORU i zabawa będzie przednia. A będą to : 1. gaga2, 2. Adam__ , 3. EDZIA, 4. Aga J.G, 5. Grzegorz63, 6. Wowka, 7. kgadzina, ? 8. Majka, - 9. ilona75, 10. loop, 11. pitbull, - 12. Krystian 13. Enya, - 14. Uller, - ? 15. bodzio_g, - 16. Gosia Łódź, -? 17. Anna Węgrzyn, ? Jako, że biedny Krystian odcięty od netu, w pocie czoła przygotowuje teren na jutrzejszy zlot mogę zdradzić tajemnicę, że przygotowany został dla niego "Dyplom uznania" z odpowiednim tekstem napisanym w gwarze śląskiej, istny majstersztyk jednego z Forumowiczów. . Jeżeli ktoś w ostatnim momencie zdecyduje się na przyjazd będzie mile w Ogrodzieńcu widziany a i Krystian pewnie się bardzo ucieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Uller 27.08.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Jeżeli przyjedziemy to moja żona wylosuje krótszą słomkę, to znaczy będzie wyznaczona do kierowania w drodze powrotnej, bo antybiotyki nie lubią mieszania z alkoholem. Zatem moja motywacja aby przyjechać wzrosła. Ale w pierwszej kolejności muszę dbać o dobro żony, i to czego bym chciał a czego nie chciał nie ma nic do gadania.Jako realista czułem się zobowiązany do poinformowania Was o zaistniałej sytuacji, ale w tej sprawie cały czas jestem optymistą. Mam nadzieję że się pojawimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Kto bierze ze sobą aparat fotograficzny, bo mój się zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.08.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 a my niestety nie przyjedziemy moja połowa jedzie na statek w niedziele , własnie sie dowiedzielismy:( wrrr załuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 27.08.2004 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Teska i Ciebie też nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2004 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 ... a TYN Jamles łognisty mjyszo dali... przyjyżdżejcie, tym co wytrzymiom do niedzieli to Krystian uważy ślonski łobiod http://www.slaskie-abc.com.pl/images/16/02.jpghttp://www.slaskie-abc.com.pl/images/16/01.jpg a potym dostaniecie szpajza http://www.slaskie-abc.com.pl/images/16/10.jpg dobrze, że Krystian jest odcięty od netu JUŻ NIE BYDA MJYSZAĆ [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts