Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:cry: ojejka , nici z moich marzeń o wspólnym spotkaniu...

a tak bardzo chciałam , jednak nie zawsze wszystko idzie po myśli ( czytaj cieśla nawalił z terminem , i teraz muszę być na budowie...)

a wielka szkoda ..

Mam nadzieję , że jeszcze kiedyś mi się uda Was kochani poznać , wypić razem tych" co w puszczy występują "

itd ..

:wink:

Bużka i myślami jestem z Wami

Kochani, strasznie wam zazdroszczę, że jutro się spotkacie. Bardzo bym chciała do was dołączyć, niestety mężusia mi oddelegowano zagramanicę, więc o spotkaiu z wami nici. :(

Życzę wam wspaniałej zabawy i bezdeszczowej pogody

Pozdrawiam was serdecznie :D

Oj Wowka- nie złość się. Na pewno będzie was dużo i pokażecie nam parę fotek ze spotkania. Mi nawalił z terminem mąż, sama nie pojadę bo- raz, że trochę daleko a dwa, że mam małego brzdąca, z którym sama nie odważę się jechać taki kawał drogi. :cry:

gorgu77 - ja się nie złoszczę. Tylko tak jakoś smutnie się stało, że z wielu, bardzo wielu chętnych i entuzjastycznie nastawionych forumowiczów teraz tak wielu z różnych powodów dojechać nie jest w stani.

A powody potrafię zrozumieć. I mój przyjazd "wisi na włoku" pomimo, że mam do Ogrodzieńca na "rzut beretem"

Rzeczywiście jak tak dalej pójdzie to zrobi się bardzo kameralnie. Jakby było mało nieszczęść to żona mi się rozchorowała we wtorek. Miałem nadzieje że do soboty jej przejdzie, ale wczoraj chyba przechodziła apogeum anginy. Zaczęła nieśmiało cos mówić o tym, że może nie być w stanie pojechać. Sam też widzę w jakim jest stanie i nie wygląda to dobrze. Sam nie przyjadę, bo jak tak można zostawić chorą żonę w domu, a samemu na piwko wyskoczyć. Cały czas jestem dobrej myśli i mam nadzieję żonka wyzdrowieje i pojawimy się w Ogrodzieńcu. Ale i mój przyjazd zawisł na włosku.

Majka i tak trzymać !!! :D

Nasz przyjazd też był pod znakiem zapytania, ale na szczęście wszystko pomyślnie się skończyło i będziemy...no chyba, żeby jakaś siła wyższa :-?

Szkoda naprawdę szkoda, że tyle osób nie może przybyć do Ogrodzieńca.

Mam jednak nadzieję, że osoby, które zjawią się w Ogrodzieńcu przywiozą ze sobą duży zapas DOBREGO HUMORU i zabawa będzie przednia. :)

A będą to :

1. gaga2,

2. Adam__ ,

3. EDZIA,

4. Aga J.G,

5. Grzegorz63,

6. Wowka,

7. kgadzina, ?

8. Majka, -

9. ilona75,

10. loop,

11. pitbull, -

12. Krystian

13. Enya, -

14. Uller, - ?

15. bodzio_g, -

16. Gosia Łódź, -?

17. Anna Węgrzyn, ?

Jako, że biedny Krystian odcięty od netu, w pocie czoła przygotowuje teren na jutrzejszy zlot mogę zdradzić tajemnicę, że przygotowany został dla niego "Dyplom uznania" z odpowiednim tekstem napisanym w gwarze śląskiej, istny majstersztyk jednego z Forumowiczów. :) .

Jeżeli ktoś w ostatnim momencie zdecyduje się na przyjazd będzie mile w Ogrodzieńcu widziany a i Krystian pewnie się bardzo ucieszy.

Jeżeli przyjedziemy to moja żona wylosuje krótszą słomkę, to znaczy będzie wyznaczona do kierowania w drodze powrotnej, bo antybiotyki nie lubią mieszania z alkoholem. Zatem moja motywacja aby przyjechać wzrosła. Ale w pierwszej kolejności muszę dbać o dobro żony, i to czego bym chciał a czego nie chciał nie ma nic do gadania.

Jako realista czułem się zobowiązany do poinformowania Was o zaistniałej sytuacji, ale w tej sprawie cały czas jestem optymistą. Mam nadzieję że się pojawimy.

... a TYN Jamles łognisty mjyszo dali... :evil: :evil: :evil: :wink: :lol: :lol: :lol:

przyjyżdżejcie, tym co wytrzymiom do niedzieli to Krystian uważy ślonski

łobiod

http://www.slaskie-abc.com.pl/images/16/02.jpghttp://www.slaskie-abc.com.pl/images/16/01.jpg

a potym dostaniecie szpajza

http://www.slaskie-abc.com.pl/images/16/10.jpg

dobrze, że Krystian jest odcięty od netu :wink: :lol:

JUŻ NIE BYDA MJYSZAĆ

8) :wink: :lol: [/img]