Enya 27.08.2004 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Edzia! O zdjęcia się nie martw, bierzemy cyfrówkę, możemy potem każdemu chętnemu mailem przesłać zdjęcia ze zlotu. Szkoda, że tak wiele osób z różnych powodów nie przyjedzie. Ja też bałam się, że może zdarzyć się coś niespodziewanego, co nam przeszkodzi w planach, ale póki co trzymamy się zdrowo i jutro rano biegnę do sklepu kupić świeże kiełbaski na grila. Mąż właśnie pojechał kupić jakiegoś browarka, a ja zabieram się za pieczenie ciasta. Jagody do ciasta sama uzbierałam aż na Klimczoku. Mam tylko nadzieję, że gospodarz ma jakąś alternatywę, jeśli pogoda nie dopisze, bo obawiam się, że moje dzieci rozniosą mu chałupę. Mam nadzieję, że jest ubezpieczony, he,he,he... Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.08.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 My też się wybieramy zakupy poczynione zająła się tym mój kochany mąż, nic z domowych wypieków itp. nie przywiozę ponieważ żeby przyjechać w mizrę wypoczęta a nie po nocnym dyżurze byłam w parcy dwa dni po 12 i na domowe wyroby nie mam siły Pozdrawiam i do zobaczenia jutro. Żałuję tylko że tylu Forumowiczów nie może się zjawić wiem jak to jest bo z różnych powodów nie mogłam się pojawić na spotkaniu w lutym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.08.2004 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Mam tylko nadzieję, że gospodarz ma jakąś alternatywę, jeśli pogoda nie dopisze Nie wiem jak u Was ale u mnie taki piekny ksiezyc ze ani chybi ze jutro bedzie pogoda Chociaz juz nieraz bylo tak,ze ksiezyc piekny a rano kicha Mam nadzieję, że jest ubezpieczony, he,he,he... W razie czego sie zrobi sciepke forumowa i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.08.2004 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Wszystkim zlotowcom życzę udanego spotkania. Miłych pogawędek przy zimnej kiełbasce i pieczonym pifku i żeby świeciło piękne słonko aha i na koniec żeby wszyscy bezpiecznie dojechali i wrócili. Proszę o toast za "niemogących" dojechać http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/trinken/510.gif http://www.addis-welt.de/smilie/smilie/trinken/CHEERS.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 27.08.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Aga J.G. Ty zeby tu byc na 12 albo i nawet przed to musisz chyba skoro swit wyjechac Kilometrow od Ciebie troche jest. No ale autostrade od Wroclawia zrobili.Takze jak przygrzejecie to sie bedzie asfalt zwijal Szerokiej drogi zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 27.08.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Do zobaczenia jutro około 12:00. Przyjeżdżamy razem Ja i Beata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 27.08.2004 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2004 Witam A czy bedzie ktoś z LUBUSKIEGO bo jak znów nie bedzie ani jednego przedstawiciela z mojego regionu to sie pochlastam a tak serio jak bym miał wybierać czy jechać teraz czy wcześniej do Warszawy na zlot to bym wolał jechać teraz ale mi nie pasuje ten termin może przeniesiecie co termin ???? żartuje oczywiście BAWCIE SIE ŚWIETNIE pozdraiam Wszystkich ARi PS. nie moge wchodzić na czat bo brakuje mi jakiegoś programu noi pada mi dysk w kompie to tyle pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.08.2004 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Melduję pospiesznie, że bardzo fajnych mamy forumowiczów Cd. nastąpi....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.08.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Uziabiam Was z daleka i życzę Wam cudnych wrażeń i obfitych kociołków..i piwa zimnego, i bezkomarowej nocki w taką piękną pełnię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 28.08.2004 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Melduję się posłusznie w domku. A u Krystiana zabawa jeszcze trwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Melduję się posłusznie w domku. A u Krystiana zabawa jeszcze trwa... Grzegorz cos dlugo jechales do domu No zabawa jeszcze trwa.Edzia i Aga J.G. jeszcze tam baluja No i Krystian oczywiscie Oj co tam sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 28.08.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 A myśmy już też szczęśliwie dotarli do domku. Zaraz będę zgrywać zdjęcia, podajcie mi adres mailowy, na który mam przesłać Wam zdjecia (na priva). Beatka, mój syn cały czas o Tobie wspominał, aż w końcu padł zmęczony. Pozdrawiamy serdecznie. Ale było sympatycznie, a zabawa jeszcze trwa i myślę, że jak zostawiliśmy ich jeszcze z taką ilością piwa, do do rana dociągną, a potem to pójdą prosto na dożynki wojewódzkiew Ogrodzieńcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2004 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Ale było sympatycznie, a zabawa jeszcze trwa i myślę, że jak zostawiliśmy ich jeszcze z taką ilością piwa, do do rana dociągną, a potem to pójdą prosto na dożynki wojewódzkiew Ogrodzieńcu. Ze o reszcie - poza piwem - nie wspomne .Niech zaluja Ci co nie mogli byc. Pewnie jutro jeszcze "zalicza" pokaz ogni sztucznych Moj adres emilowy w stopce Milo bylo Was wszystkich poznac.Mam nadzieje ze to nie ostatnie spotkanie naszej grupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.08.2004 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Veni , Vidi , Vici. Byłem, widziałem, i wygrałem z katarkiem i ze snem. Melduje sie w domu zdrowy i cały. Ludzie , co tam sie działo !!! Najpierw prezentacja rezydencji Krystiana , potem ciacho z jagodami spod Klimczoka, kawa i napoje wszelakiego rodzaju ( ukłony dla Ewy i Eniy ) oraz wspólne fotki. Potem Krępa była nasza ( tyle grilli i kociołków w życiu nie widziałem, dobrze , że miałem mocny pasek, bo by mi galoty pękły- a wszystko przez Grzegorza 63 i majstra od kociołków). ) a piwa było tyle "krzinek" i zgrzewek, tak duzo , że wszyscy ludzie tego nie zmogli. A ten kelt to istne miodzio, szkoda , że nie miałem szofera. Jak już było ciemno to ciąg dalszy u Krystiana w saloonie. Wino , gitara i śpiewy na górze ( tam chyba kankana tańczyli ) Ja już dłużej nie mogłem ( bo mnie morfeusz męczył ) i po 22 00 opuściłem towarzycho, a balanga trwała dalej. Ciekawe , jak oni to przeżyli, to chyba cud .To tyle dla tych , co nie byli niech żałują. Podziekowania dla Krystiana i Edzi oraz pozdrówka dla wszystkich, których nie wymieniłem, bo jako nowicjusz nie byłem w stanie aż tylu zapamiętac. Ide spac, by odespać braki snu. Narqa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 28.08.2004 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Acha, dobrze, że Adam miał swoją " astro-ciężarówkę", bo inaczej to bieda.Narqa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam___ 28.08.2004 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2004 Bodzio_g jak juz to Astrolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.08.2004 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Jak ktoś ma zdjęcia ze zlotu to prosze wysłać je do mnie.. wrzuce na moja stronke i kazdy bedzie mogl sobie je spokojnie obejrzecpodaje adres mailowy: [email protected]zaluje ze nie moglem byc z wami, nastepnym razem napewno sie juz udapozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 I my dziękujemy gospodarzom i organizatorom za przyjęcie. Ogrodzienic to piękne miejsce. Coś czuję, ze jeszcze gospodarzy nawiedzimy /już razem z dziecmi/. Ewa - mam nadzieję, że w ten dzień jeszcze postraszysz na zamku, to byłaby frajda Pit mi zgłosił pozostawienie czerwonego termosu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enya 29.08.2004 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 wszystkich zainteresowanych zdjęciami informuję, że będę przesyłać dopiero wieczorkiem, bo wyjeżdżamy nad jezioro, nacieszyć się ostatnimi chwilami lata Miłej niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 29.08.2004 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2004 Oj pobalowaliśmy, pobalowaliśmy...nocne Polaków / Agi J.G. Krystiana i mnie oraz naszych wspaniałych, cierpliwych współtowarzyszy życiowych/ rozmowy trwały do północy / zainteresowanych informuję, że pozostawione zapasy piwa nie zostały naruszone / W porze duchów opuściliśmy gościnny dom Krystiana i Ewy w nadziei na spotkanie po drodze Białej Damy Ogrodzieńskiego Zamku. Niestety nie udało nam się jej spotkać, za to duża dawka pozytywnej energii pozostawiona przez Forumowiczów w Ogrodzieńcu skutecznie utrudniła nam opuszczenie gościnnych okolic ...jednym słowem pobłądziliśmy, nadkładając jakieś 25 km szczęśliwie dotarliśmy o 2-giej w nocy do domu. Relacja z przebiegu spotkania ... nastąpi po powrocie z wyprawy w plener...dziś pogoda super P.S. Adam czy Twojemu pieskowi smakowała kiełbaska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts