Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZLOT GRUP PO?UDNIOWYCH I WSZYSTKICH CH?TNYCH...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 469
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

http://212.244.189.200/pics/krystian/Uped093.jpg

Zdjęcie prawie w komplecie (pitbull z rodzinką na zamku, a Majka z mężem Tomkiem w drodze... :wink: )

Od lewej stoją: Jędrzej, mąż gagi2, przed nim Aga J.G, dalej Edzia i jej córki Olka i Małgosia, przed Edzią córki Agi J.G - Nikola (stoi) i Kornelia (na krzesełku)...

idąc dalej w prawo stoi z tyłu Sławek, mąż Agi J.G, przed nim (na niebiesko) moja córcia Natalia a za krzesełkiem żoncia Ewa, na krzesałkach pociechy gagi2 - Weronika i Tadeusz, gaga2 za Tadeuszem...

z tyłu za Natalią Marek mąż Edzi a w białej koszuli bodzio_q, następnie Alek i na prawo od niego jego żona ilona75 (siłą dociskana do podłogi przez męża... :lol: ), dolej idąc w prawo z tyłu stoi Wacław, mąż Enyi a przed nim Beata, żona Grzegorza63, następnie Enyia a przed nią stoi córcia Kinga i na krzesełku siedzi syn Piotruś.

Na prawo od Enyi stoi Adam_ a dalej Uller trzymający na ręku syna Szymcia i obejmujący żonę Anię, obok Ullera stoi Grzegorz63... a ja sobie siedzę z boczku... :wink:

I jeszcze raz to ujęcie, tylko nowocześniejszym sprzętem popełnione:

http://212.244.189.200/pics/krystian/Hpim2992.jpg

http://212.244.189.200/pics/krystian/Upee252.jpg

Na krępie panie przygotowyją sałatki i pieczonki... od lewej:

Enya, ilona75, Beata - żona Grzegorza63, za nią Edzia a z prawej nad jadłem czary odprawia moja żona Ewa (skutecznie bo nikomu nie zaszkodziło... :lol: :lol: :lol: )

Pozostałe zdjęcia i komentarze jutro...jeżeli je maksiu umieści na swojej stronie... :wink:

Witajcie,

wspaniale było Was poznać w realu, zabawa była przednia, gospodarze przemili, słowem - udana impreza. Jeszcze raz dziękuję w imieniu swoim i mojej rodzinki za zaproszenie. Co prawda mnie nie stawało energii z powodu kłopotów zdrowotnych, za to moja córa nadrobiła za nas obie z nawiązką. Krystian, gdyby nie Twoja Natalka, no i oczywiście dziewczyny Edzi, to Weronika rozniosłaby plac zabaw... :)

Mam nadzieję że się zobaczymy przy kolejnej okazji czy zlotu forumowiczów. Nieśmiało przypominam, że od mojego domku w budowie jest zaledwie o rzut beretem do zbiornika Imielińskiego, też miła okolica.... wiosną jest tam bardzo, ale to bardzo ładnie....

PS. Bardzo żałuję, że nie mogłam zostać dłużej, z zazdrością czytam o długich nocnych rozmowach.... ale cóż, moej dzieciaki padły ze zmęczenia w aucie i nie rozbudziły się nawet przy przenoszeniu do mieszkania... znak że się dobrze bawiły. :D

Pozdrowienia,

gaga2

11.30 - 16.00 przyjeżdżają kolejni forumowicze,

A moze male conieco dla pierwszego forumowicza ktory sie zjawil na zlocie? ;)

- za kiełbaski dla Yumenii Marek, mąż Edzi,

Jakby ktos byl ciekawy.Yumeina,Yume to moja psia.Miala byc na zlocie ale jakos wyszlo ze nie dojechala ;).Ale zdjecie zamieszcze,jak tylko zeskanuje :)

Obrazek co jest obok przedstawia psa tej rasy :)

ponury63 - tybyś sam synek na Ślonsku wcale nie podpod... :wink: , wielkie dzięki w imieniu Zlotowiczów i mojej Rodzinki oraz własnym... :p

No nie wiym, tatku :D:D:D Niech Wam się wiedzie jak najlepiej.

A co do wierszyka, to tu Wielki Ukłon w stronę Edzi, która moje gorolskie poskładane jak kostka Rubika rymy poprawiła, coby Ślązoki mogły coś z tego pojąć :lol:

Tutaj moje ściągi: jedna, druga, no i takie tam skrypty :wink: 1, 2 i 3

A najbardziej podobał mi się tekst:

"Paryzol sie przido, na dyszcz abo dziecka po żici wyszczylać."

:D Śmiałem się pół dnia z tego :D

Kochani! Do tej pory pomiędzy szaleństwem przedszkolnych zakupów i przygotowań, a gotowaniem i sprzątaniem udało mi się przesłać zdjęcia do: Edzi. Bodzia, Ilony, Adama, Grzegorza , Majki i oczywiście Krystiana. Zajrzyjcie do swoich skrzynek. Pozostałą grupę zainteresowanych proszę o cierpliwość, trochę to czasu jednak zajmuje. Jutro wyjeżdżam na cały dzień, ale w środę zabiorę się za przesyłanie zdjęć do kolejnych osób.

Ślicznie dziękuję za wyróżnienie mojego ciasta, to prawdziwy komplement, gdyż właściwie, to ja rzadko piekę, zwłaszcza dla tylu osób. Ale wczoraj tak się rozpędziłam, że z zebranych nad jeziorem jeżyn, upiekłam następne ciasto i teraz mam kłopot, kto to wszystko zje? Forumowicze budujcie się bliżej Piekar, żebym miała kogo na ciasto i pogaduchy o budowaniu zapraszać.Pozdrawiam serdecznie :D

. Ale wczoraj tak się rozpędziłam, że z zebranych nad jeziorem jeżyn, upiekłam następne ciasto i teraz mam kłopot, kto to wszystko zje?

Enya.Niema klopotu

Moge z Katowic do Dabrowy przez Piekary jechac i troche ubedzie ciasta ;)

Tylko ze jutro Cie niema.A do srody to juz pewnie ciasto bedzie zjedzone :(

Dzieki za zdjecia.Sa super :)